ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Открылся Международный транспортный форум TRANS EXPO ODESA — 2021
10:02 / 01.09.2021
Экономика

ОДЕССА, 01 СЕНТЯБРЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Председатель Одесской областной государственной администрации Сергей Гриневецкий принял участие в церемонии открытия Международного транспортного форума TRANS EXPO ODESA — 2021.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе Одесской ОГА.

В сообщении облгосадминистрации сказано:

На Одеському морвокзалі розпочав свою роботу Міжнародний транспортний форум TRANS EXPO ODESA – 2021, який організатори називають найвпливовішою подією морської і транспортної галузей України та Східної Європи.

Мета заходу – залучити зацікавлені сторони до обговорення поточних проблем і можливостей морської і транспортної галузей.

Привітав учасників та гостей форуму голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

«Форум – це платформа для створення нових ділових партнерств, проектів, обміну досвідом та презентацій компаній. І у період пандемії, коли особисті зустрічі стають все більш складнішими, а інфраструктура потребує термінової модернізації, проведення подібних масштабних заходів набуває особливої ваги! Багато країн та представників транспортної та судноплавної галузей зібрались сьогодні в Одесі, щоб обговорити нагальні питання для розвитку компанії та всієї країни, авжеж не без участі органів влади, представників інших дипломатичних місій, посольств, асоціацій. Пропоную сконцентрувати увагу, в процесі спілкування, на актуальних питаннях, таких як мультимодальні перевезення, транзитні коридори та інтеграція європейським досвідом. Важливими напрямками нашої уваги також будуть питання, що стосуються роботи моряків в умовах пандемії; питання освіти і підготовки моряків; новітні технології навчання та оцінювання знань» – сказав Сергій Гриневецький.

В свою чергу, голова Одеської обласної державної адміністрації, відзначив, що одним із основних завдань та пріоритетів Угоди про асоціацію між Україною та ЄС є створення стабільної, ефективної та безпечної транспортної системи.

За словами Сергія Гриневецького, головною особливістю українського Причорномор’я, і Одеської області зокрема, є приморське та прикордонне розташування та достатньо розвинута та розгалужена інфраструктура. Транспортний комплекс в області представлений усіма видами транспорту включає у себе найбільші морські торговельні порти, судноплавні компанії, розвинене залізничне господарство та автодорожнє господарство, широку мережу автотранспортних підприємств, аеропортові та аеродромні комплекси, авіакомпанії.

«В області у широких масштабах забезпечується передача вантажів між різними видами транспорту, діють міжнародні залізнично-морські та автомобільно-морські переправи. Одеська область є одним з найбільш перспективних регіонів України щодо зовнішньоекономічної діяльності, спільного підприємництва, розвитку індустріальних парків, є одним з найбільш перспективних рекреаційних регіонів приморського типу для розвитку туризму» – поінформував учасників та гостей форуму голова Одеської ОДА.

Сергій Гриневецький побажати всім присутнім провести ці дні на форумах «Транс Експо Одеса 2021» та «Освіта, підготовка та працевлаштування моряків» з користю для майбутніх починань.

У заході беруть участь представники понад 250 організацій з різних країн світу: України, Литви, Австрії, Німеччини, Нідерландів, Польщі, Туреччини, Катару, Білорусі, Латвії, Естонії, Швеції, ОАЕ, Греції, Кіпру…

Цього року організатори запропонували новий формат заходу – гібрид онлайн і офлайн можливостей. Онлайн формат дозволив спростити участь у виставці і конференції для іноземних та іногородніх учасників, зберігши при цьому всі переваги живої участі за допомогою сучасних технологій.

В рамках форуму працюють експозиції, де широко представлені портова і транспортна галузі країн, суднобудівництво та судноремонт, навігаційні системи і сучасні цифрові технології, морський крюїнг.


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
19:10 28.03.2024
19:07 28.03.2024
18:40 28.03.2024
17:16 28.03.2024
16:25 28.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.886