ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Трагічна ДТП в Одесі: двоє загиблих
15:06 / 15.05.2024

ОДЕСА, 15 ТРАВНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталась в Пересипському районі.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

В повідомленні правоохоронців сказано:

Унаслідок автопригоди, що сталася сьогодні, 15 травня, близько 10-ї години на Миколаївській дорозі за участю двох легковиків «RENAULT» та «КІА», загинуло двоє людей.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «КІА» не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем «RENAULT», що рухався у попутному напрямку, а потім в’їхав в електроопору.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє пасажирів «КІА». Самого водія госпіталізували, ще одному його пасажиру надали медичну допомогу на місці, госпіталізація йому не знадобилась.

На місці події працювали співробітники патрульної поліції та слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУНП в Одеській області.

В обох водіїв відібрали біологічні зразки для перевірки на наявність алкоголю в організмі.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель декількох осіб. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

В рамках провадження призначено низку експертиз. Повні обставини події встановлюються.

Наразі вирішується питання щодо затримання водія «КІА» в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлення йому про підозру.

Закликаємо водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху і не наражати на небезпеку ні себе, ні оточення.


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Прогнозованість та історії успіху: Сергій Токарєв про те, як розвивати tech-індустрію України
Аби розвивати український технологічний сектор та залучати іноземні інвестиції, необхідно показувати світові прогнозованість. У цьому переконаний Сергій Токарєв tech-бізнесмен та співзасновник інвестиційної групи Roosh, яка розвиває та масштабує технологічні бізнеси у всьому світі.

Вистава Одеського музично-драматичного театру ім. В Василька у шортлісті 6-ого Фестивалю-Премії «ГРА»
Ще один етап 6-го Всеукраїнського театрального Фестивалю-Премії «ГРА» успішно пройдено: експерти наживо переглянули вистави лонгліста, провели голосування і сформували шортліст. Тож Національна спілка театральних діячів України (НСТДУ), яка є засновницею та організаторкою Фестивалю-Премії, оприлюднила список вистав, які пройшли до ФІНАЛУ. У списку у номінації «За найкращу камерну виставу» постановка Олександра Самусенка «1900-й. Легенда про піаніста» Одеського академічного музично-драматичного театру імені В. Василька.

Останні новини:
17:09 26.07.2024
16:42 26.07.2024
15:52 26.07.2024
14:37 26.07.2024
13:11 26.07.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.204