ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




ДСНС: за добу на Одещині сталось 25 пожеж, в одній з яких постраждала жінка
09:31 / 24.05.2024

ОДЕСА, 24 ТРАВНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області оприлюднили інформацію про реагування на надзвичайні події минулої доби.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Одеській області.

У повідомленні рятувальників сказано:

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА МИНУЛУ ДОПОМОГУ ↘️

⚫️Подій — 31.

⚫️Пожеж — 25: по місту Одеса — 4, по області — 21.

З них 7 виїздів на загорання сухої рослинності на загальній площі 3,7 Га.

⚫️Резонансна пожежа:

➖місто Одеса, Хаджибейський район, вулиця Бугаївська. Вчора, о 21:44, надійшло повідомлення про загорання квартири.

Вчора, о 21:44, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у місті Одеса, в Хаджибейському районі, по вулиці Бугаївська.

По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що сталося загорання балкону та домашнього майна в квартирі на 9-му поверсі, 12-ти поверхового житлового будинку. Через значну задимленість рятувальники працювали в апаратах для захисту органів дихання та зору в складі ланки газодимозахисної служби.

Близько пів години знадобилось вогнеборцям для повної ліквідації пожежі, загальна площа якої ~ 30 метрів квадратних.

Під час ліквідації пожежі рятувальниками по сходовим клітинам було евакуйовано 5 осіб та одного песика . Також внаслідок пожежі постраждала громадянка, 1962 року народження, яку в стані середньої тяжкості з діагнозом “отруєння продуктами горіння” госпіталізовано до медзакладу.

Причина пожежі та збиток, наразі, встановлюються.

Від ДСНС залучались 8 одиниць техніки та 29 вогнеборців, від Асоціації добровільних пожежників України — 1 одиниця техніки та 4 чоловіка особового складу.

⚫️Інші події:

◾️Виїзди допомога “103”:

➖місто Одеса, Київський район, проспект Академіка Глушка. Надано допомогу по відчиненню дверей квартири, господар якої ( громадянин 1951 року народження) потребував медичної допомоги.

➖ місто Одеса, Хаджибейський район, вулиця Героїв Крут. Надано допомогу по відчиненню дверей квартири, господарка якої (громадянка 1940 року народження) потребувала медичної допомоги.

➖ (Одеський район, місто Чорноморськ, вулиця Паркова. Надано допомогу по транспортуванню хворої громадянки (1943 року народження) до карети швидкої медичної допомоги.

◾️Виїзд допомога населенню:

➖місто Ізмаїл, вулиця Чернігівська. Рятувальники надали допомогу по вилученню козеня з ями глибиною 2 м. Деталі за посиланням: http://surl.li/twrsv


Пошук:
розширений

Роман Сирінський
ЛЕНІНСЬКА МОДЕЛЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ ЯК ОДНА З ТЕОРЕТИЧНИХ ОСНОВ РОСІЙСЬКИХ ШОВІНІЗМУ ТА ІМПЕРІАЛІЗМУ РАДЯНСЬКИХ ТА ПОСТРАДЯНСЬКИХ ЧАСІВ
Стаття присвячена аналізу ленінської національної політики та розвінчанню як радянського міфу про її кардинальну відмінність від практик, які мали місце в національній політиці СРСР постленінського періоду, так і міфологем сучасної російської пропаганди, яка вслід за своїм диктатором часто твердить про «створення» України Леніним та більшовиками.

CYBER SECURITY CAMP: за підтримки кіберполіції пройде конкурс з кібербезпеки для студентів
За сприяння кіберполіції України, компанії Binance, Харківського національного університету внутрішніх справ та ГО «Брама» незабаром стартує національний конкурс для студентів CYBER SECURITY CAMP. Метою заходу є підвищення обізнаності молоді в питаннях цифрової безпеки, протидії онлайн-загрозам та навичок у сфері кібербезпеки.

Останні новини:
17:29 17.10.2024
16:23 17.10.2024
15:13 17.10.2024
14:15 17.10.2024
13:14 17.10.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.180