ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




В Подільському районі сталось 3 ДТП з постраждалими
12:20 / 18.06.2024

ОДЕСА, 18 ЧЕРВНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці Одещини встановлюють обставини дорожньо-транспортних пригод за участю легковиків та мотоциклів.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

В повідомленні правоохоронців сказано:

Поліцейські розслідують обставини трьох ДТП у

Автопригоди, внаслідок яких травмувалися четверо людей, сталися в Балтській і Окнянській територіальних громадах та в районному центрі.

Одна дорожньо-транспортна пригода сталася 15 червня близько 20-ї години в селі Коритне Балтської ОТГ. Попередньо поліцейські встановили, що 27-річна водійка автомобіля «Chery Tiggo» на заокругленій ділянці дороги не впоралася з керуванням, допустила занос легковика на смугу зустрічного руху, внаслідок чого сталося зіткнення з мотоциклом під керуванням 18-річного хлопця. Останній каретою швидкої допомоги був доставлений до лікарні, де його ушпиталили. Жінка обійшлася без травм. Перевірка обох водіїв на стан сп’яніння показала, що вони були тверезі.

Друга автопригода мала місце у Подільську 16 червня близько 21-ї години. Попередньо поліцейські встановили, що мотоцикліст, 2001 р.н., виїжджаючи з вулиці Тілігульської на Соборну, не переконався у безпеці маневру і не поступився дорогою автомобілю «Toyota Camry», що їхав головною дорогою. Це призвело до зіткнення транспортних засобів та травмування водія двоколісника. Його з численними тілесними ушкодженнями доправили до лікарні і госпіталізували до реанімаційного відділення. 19-річний водій легковика не постраждав, на момент ДТП він був тверезий. У другого учасника пригоди взяті біологічні зразки, які будуть направлені на судову експертизу для встановлення стану сп’яніння.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 17 червня, о 5-й годині на автодорозі поблизу села Дем'янівка, що на Окнянщині. Поліцейськими попередньо встановлено, що 60-річний керманич «Volkswagen» допустив виїзд транспортного засобу за межі проїзної частини з протилежного узбіччя та перевертання автівки. Водія і його 26-річного пасажира з різними травмами доставили в лікарню. Обох ушпиталили, біологічні зразки водія будуть направлені на експертне дослідження для встановлення стану сп’яніння.

За всіма фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі розпочали провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках проваджень поліцейські помістили транспортні засоби на арештмайданчик і призначили низку судових експертиз.

Слідство триває.

Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортних пригод.

Вкотре закликаємо водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, бути уважними та обережними за кермом. Від транспортної дисципліни залежить ваше життя та оточення.


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

В Україні з'явилася дитяча книга про дихання “Фух і Дмуха”, що вчить дбати про власний емоційний стан
Книжка допомагає дітям від 6 років та їхнім батькам опановувати дієві дихальні вправи, які відіграють важливу роль у формуванні фізичного та ментального здоров'я. Історія про “Фух і Дмуха” написана Яриною Завадович спільно з дитячою психологинею Наталією Пашко за ініціативи бренду Kite. Ілюстрації до книги розробив митець і графічний дизайнер Олесь Дерега. Книга вийшла у молодому українському видавництві Onde Publishing.

Останні новини:
17:18 26.06.2024
16:09 26.06.2024
15:45 26.06.2024
14:08 26.06.2024
13:39 26.06.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.005