ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




ДСНС: за добу на Одещині сталось 59 пожеж, є постраждалі
10:30 / 01.07.2024

ОДЕСА, 01 ЛИПНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області оприлюднили інформацію про реагування на надзвичайні події минулої доби.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Одеській області.

У повідомленні рятувальників сказано:

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА МИНУЛУ ДОБУ⤵️

⚫️Подій — 63.

⚫️Пожеж — 59: по місту Одеса — 9, по області – 50

(з них 39 виїздів на загоряння сухої рослинності на загальній площі 16,5 Га).

◼️Резонансні пожежі:

-Приморський район міста Одеси, вулиця Сонячна. Вчора вранці виникло загорання домашніх речей в квартирі на площі 2 м.кв. Під час самостійного гасіння пожежі постраждала жінка, 1928 року народження, яку в стані середньої тяжкості госпіталізовано до медзакладу. Причина пожежі — необережне поводження з вогнем при користуванні свічкою. Збиток встановлюється. Підрозділи ДСНС не викликались.

-Одеський район, село Шевченкове-Кут, вулиця Польова. Вчора вдень до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. По прибуттю пожежно-рятувальних відділень було встановлено загоряння сухої трави, поряд розташованих 2 житлових будинків та 5 надвірних споруд. Майже дві години знадобилось вогнеборцям для ліквідації пожежі на загальній площі 2 Га. Ймовірна причина пожежі — необережне поводження з вогнем невстановленою особою. Збиток встановлюється. На щастя, загиблих та постраждалих немає. Від ДСНС залучались 4 одиниці техніки та 15 вогнеборців.

-Одеський район, село Маяки, вулиця Степова. Вчора ввечері до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. По прибуттю пожежно-рятувальних відділень було встановлено загоряння легкового автомобіля «Chevrolet Aveo».

На жаль, під час самостійного гасіння пожежі постраждав власник автомобіля, 1984 року народження, якого в тяжкому стані госпіталізовано до медзакладу. Ймовірна причина пожежі — несправність газового обладнання в автомобілі. Від ДСНС залучались 2 одиниці техніки та 6 вогнеборців.

-Одеський район, село Барабой, вулиця Соборності. Сьогодні вранці до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. По прибуттю пожежно-рятувальних відділень було встановлено загоряння двох складських металевих ангарів з овочевою продукцією. Через пів години пожежу було локалізовано та через 2 години повністю ліквідовано на загальній площі 400 м.кв. Причина пожежі та збитки встановлюються. Загиблих та постраждалих немає. Від ДСНС залучено 3 одиниці техніки та 14 вогнеборців.

◼️Інші події:

Виїзди на надання допомоги поліції:

-Місто Білгород-Дністровський, вулиця Одеський Шлях. Вчора вранці по відчиненню дверей квартири, господарка якої, 1934 року народження, потребувала медичної допомоги.

-Подільський район, місто Ананьїв, вулиця Єврейська. Вчора вдень по змиттю паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини дороги після ДТП.

-Одеський район, Великодолинська територіальна громада, садовий кооператив “Зоря”. Вчора ввечері по змиттю паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини дороги після ДТП.


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

Збереження лелек під час війни: енергетики ДТЕК допомогли орнітологам окільцювати 50 пташенят на Одещині
Енергетики ДТЕК Одеські електромережі другий рік поспіль допомагають вченим окільцьовувати пташенят білого лелеки у співпраці із Західноукраїнським орнітологічним товариством в рамках міжнародного проєкту польського товариства орнітологів Małopolskiego Towarzystwa Ornitologicznego. Це дозволяє відстежувати вплив на популяцію зовнішніх факторів, зокрема повномасштабної війни.

Останні новини:
10:47 03.07.2024
10:43 03.07.2024
09:45 03.07.2024
18:26 02.07.2024
18:24 02.07.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.909