ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Родственникам больных COVID-19: одесские волонтеры опубликовали подборку телефонов опорных больниц
15:12 / 17.11.2020
Здравоохранение

ОДЕССА, 17 НОЯБРЯ 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Одесские волонтеры из «Корпорация монстров» продолжают оказывать помощь для спасения больных COVID-19: подборка телефонов опорных больниц и благодарность священника неравнодушным, помогшим ему.

Как передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье», об этом говорится на Фейсбук-странице лидера одесской благотворительной организации «Корпорация монстров» Екатерины Ножевниковой.

В посте Екатерины Ножевниковой сказано:

Вниманию родственников пациентов, проходящих лечение в опорных больницах города. Ну и всем одесситам.

Хорошая новость.

Департаментом здравоохранения Одесского горсовета проведена работа по организации справочных номеров телефонов в отделениях с госпитализацией по COVID-19 для предоставления круглосуточной информации родственникам о состоянии здоровья пациентов.

Городская клиническая больница №1:

- отделение COVID-19 (2-й этаж): (048) 793-73-21, (096) 491-58-76;

- отделение COVID-19 (интенсивная терапия): (048) 793-73-20, (096) 291-75-42.

Городская больница №5:

- отделение №1 (Лидерсовский б-р): (096) 202-49-08;

- отделение №2 (Лидерсовский б-р): (096) 202-41-68;

- отделение реанимации (Лидерсовский б-р): (096) 204-24-14.

Городская клиническая больница №10:

- приемное отделение, ординаторская: (067) 294-72-86;

- провизорские палаты, отделение COVID-19: (067) 285-38-19;

- реанимация (3-й этаж): (067) 294-72-09

Одесский клинический медицинский центр (Больница Водников)

(048) 705-63-27 приемное отделение

(048) 705-73-38 реанимация

Завтра добавлю ещё телефоны инфекционной (почему то нет в памятке города) и больницу Водников. И сделаем очередную инфографику -памятку.

Ну а пока сохраните или запишите себе в Телефоны. И я держу кулаки, чтобы эти номера вам не понадобились.

Берегите себя и своих близких.

А в посте пользователя Фейсбук Свящ. Олесь Август Чумаков сказано:

Прийшов час на слова подяки.

Дякую Богу за все, що сталося, і за те, чого Він ще не допустив. Дякую всім вам, хто вхопив мене за ноги і не дав піти звідси з невиконаними завданнями.

Тепер я заборгований — Богові і кожному з вас. Моє життя відтепер розплатою за цей борг. Свідомий того і приймаю, хоча повністю виконати і розплатитися навряд вдасться. Але треба буде дуже постаратися.

Дякую Радіо Марія і всім, хто задіяний на ньому, і всім радіослухачам за найпершу молитовну хвилю.

Дякую Олександр Ройтбурд, який негайно прислав кваліфікованого лікаря і підняв на ноги, кого тільки можливо.

Дякую «непересічній і гідній всякого вшанування і довіри КОРПОРАЦІЇЇ МОНСТРІВ: моя мрія про справжню безкорисливу жертовну благодіну спільноту, яку я плекав у Світлому Домі, здійснилася у вашому форматі — і то здійснилася блискучо і повно! Дякую Katherine Nozhevnikova, Алексей Костржицкий, Liudmila Yamschikova і всім співпрацівникам, всім, хто був на зв'язку і координації, за своєчасно і негайно доставлену кисневу апаратуру і організацію госпіталізації, за підтримку ковідного відділення, в якому так багато зараз не вистачає.

Дякую Сергей Варламов і Анатолій Чумаковза дбайливий супровід на кожному кроці, привезення необхідного обладнання власними засобами і щоденну турботу.

ДЯКУЮ ВСІМ, ХТО ПОЖЕРТВУВ НА ЛІКУВАННЯ І НЕОБХІДНЕ: дякую за підтримку і поміч Владиці Stepan Sus і моєму святителеві Владиці Венедикт Алексійчук, а також видавництву «Свічадо», яке погодилось бути посередником. Дякую Владиці Борису Гудзяку Митрополиту Філадельфійському за підтримку телефоном і за слова «Філадельфія чуває над вами в молитві!»

Дякую і тим, хто здався на пожертву тисячі гривень, і тим — особливо тим! — хто віднайшов можливість пожертвувати десять, двадцять чи чи навіть п'ять гривень: ці гроші стали знаком вашого заступництва перед Богом і гарантією забезпечення моєї дієздатності.

Дякую тим, хто кликав на допомогу тих, хто вмів допомогти.

Дякую отцю Олександр Смеречинський, який на перший виклик мерщій прийшов, щоби у спецкостюмі висповідати мене і уділити Таїнство. він сам тепер лежить з ковідом: нехай Бог боронить тебе, друже і брате!

Дякую співбратам салезіянам за грошову підтримку і за могутню молитовну хвилю, отцям Михайло Чабан і @Максим Рябуха, які по декілька разів на день телефонували і турбувалися про необхідне, дякую салезіянській спільноті Краківської провінції в Одесі.

Дякую отцям василіанам за молитовну хвилю і отцям студитам в особі отців Аліпій Федун і старого і вірного друга отця Юстина Бойко. Дякую моїм любим духовним дітям з булих семінаристів, чи вони в Україні, чи десь на поселеннях — ДЯКУЮ!

Дякую всім, хто молився і кого не зможу назвати задля кількості імен або задля того, що вони молилися і допомагали безіменно — вас знає Бог і Божа Матір віддячить!

Несподіванкою і знаком Божої опіки було те, що на порогах Єврейської лікарні в Одесі мене прийняла у свої добрі руки «подруга днів моїх сурових» і бойовий товариш Irina Skrupskaya зав. ковідним відділенням і мама найближчого мого друга і соратника Сергей Мандрик — їй завдячуємо успішним лікуванням. Всім збіганим, замученим надмірною небезпечною працею сестричка і санітарочкам ДЯКУЮ!

Наприкінці уклінна подяка двом рідним людям/друзям, які і тепер продовжують забезпечувати все необхідне під час домашнього лікувального режиму, моїм надзвичайним ангелам охоронцям — Ілля Шульга і Слава Корбут

Дякую хворим на ковід у відділені, які стали для мене закликом до виконання місії навіть — і перед усім! — там, яким я уділяв розгрішення і Таїнства і супроводжував у час смертельного переходу до Іншого Буття: дякую вам, чи ви живі, чи тим, що вже у морзі або вже навіть покриті землею, дякую за нове усвідомлення вимоги покликання, місії і священицького стану. ДЯКУЮ!

Мало. Мало. Мало.

Треба ще і ще іменувати, писати, дякувати... Прийміть! Моє життя — це спільнота благого діяння, спільнота любові і заступництва. Тримайте мене на крилах своїх молитов і своєї присутності, бо тепер мені потрібно лише послужити Богові в вас і виконати доручені місії. Приймаю цей борг на себе. Молитвою і працею й дбайливим обережним відношенням до свого організму — інструмента місії — буду цей борг щоденно віддавати. Дякую!

І наприкінці те, що так часто я подавав всім вам для роздумів і що так незвично актуально тепер звучить для мене самого. З Річарда Баха, з Ілюзій, з Довідника місії-початківця:

ДОСИТЬ ЛЕГКО ДІЗНАТИСЯ, ЧИ ЗАВЕРШИЛАСЬ ТВОЯ МІСІЯ НА ЦІЙ ЗЕМЛІ: ЯКЩО ТИ ЖИВИЙ — ВОНА ТРИВАЄ!


Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні новини:
11:27 20.04.2024
11:25 20.04.2024
11:23 20.04.2024
11:00 20.04.2024
10:47 20.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.868