|
Объемы пищевого производства Одесской области выросли на 14,2%
14:17 / 13.10.2005
ОДЕССА, 13 ОКТЯБРЯ 2005 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — За первые 9 месяцев текущего года на предприятиях пищевой промышленности и переработки сельскохозяйственных продуктов Одесской области объемы производства, по сравнению с аналогичным периодом прошлого года, увеличились на 14,2%. Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в Главном управлении статистики в Одесской области. В том числе, по данным ведомства, за отчетный период выросло производство мороженого в 3,3 раза, минеральных вод и прохладительных напитков – на 67,7%. Увеличилась переработка: чая и кофе – на 65,4%, овощей и фруктов – на 37,1%, жиров – на 32,8%. Также пищевики региона стали производить больше: рыбной продукции – на 45,3%, мясной продукции – на 37,1%, жиров – на 32,8%, алкогольных напитков – на 22,1%, какао, шоколада и кондитерских изделий – на 11,3%. |
Пошук:
Автор
Щодня українці стають жертвами шахраїв онлайн, втрачаючи особисті дані та кошти. Разом з Кіберполіцією ми пояснюємо, що таке скам, які схеми найпоширеніші та як захиститися від зловмисників в Інтернеті.
24 листопада о 18.00 у філармонії подарує всім найвеселіший стендап-концерт, дві години нестримного сміху, море імпровізації і сотні усмішок.
«Беріть своїх друзів, близьких і всі приходьте! Бо буде фосо! — у фірмовому закарпатському стилі запрошує Лєра Мандзюк. — Се буде самий чесний стендап із усіх, які я писала і самий смішний з усіх, які ви чули. Нема гарантії, що він буде в ютубі. Тож ваше завдання: купити квитки, покликати друзів, взяти гарний настрій і прийти. Буду рада вас бачити!»
Останні новини:
11:58 24.11.2024
11:42 24.11.2024
11:37 24.11.2024
11:32 24.11.2024
11:29 24.11.2024
|
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.960 |