|
Объемы производства продуктов в регионе за месяц сократились на 8 процентов
11:48 / 15.12.2007
ОДЕССА, 15 ДЕКАБРЯ 2007 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Объемы производства пищевых продуктов и напитков в Одесской области в ноябре 2007 года по сравнению с октябрем сократились на 8%, передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье». Об этом сегодня, 15 декабря, сообщили агентству в Главном управлении статистики в Одесской области. По данным Управления, в прошлом месяце на предприятиях мясной и молочной промышленности сократилось производство мяса и субпродуктов домашней птицы на 58,5%, сливочного масла — на 22,7%, кисломолочных продуктов — на 2,9%, свежей или охлажденной свинины — на 2,2%. При этом увеличилось производство жирных сыров — на 14,3%, колбасных изделий — на 7,6%, жидкого обработанного молока — на 7,5%. За 11 месяцев 2007 года по сравнению с аналогичным периодом 2006 года объемы производства данной продукции выросли на 2,4%. |
Пошук:
Автор
Щодня українці стають жертвами шахраїв онлайн, втрачаючи особисті дані та кошти. Разом з Кіберполіцією ми пояснюємо, що таке скам, які схеми найпоширеніші та як захиститися від зловмисників в Інтернеті.
24 листопада о 18.00 у філармонії подарує всім найвеселіший стендап-концерт, дві години нестримного сміху, море імпровізації і сотні усмішок.
«Беріть своїх друзів, близьких і всі приходьте! Бо буде фосо! — у фірмовому закарпатському стилі запрошує Лєра Мандзюк. — Се буде самий чесний стендап із усіх, які я писала і самий смішний з усіх, які ви чули. Нема гарантії, що він буде в ютубі. Тож ваше завдання: купити квитки, покликати друзів, взяти гарний настрій і прийти. Буду рада вас бачити!»
Останні новини:
15:10 23.11.2024
11:01 23.11.2024
10:57 23.11.2024
10:53 23.11.2024
10:49 23.11.2024
|
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.470 |