|
Объем производства консервированных овощей и фруктов в области за год сократился на 46 процентов, ― данные
14:07 / 25.12.2010
ОДЕССА, 25 ДЕКАБРЯ 2010 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — В январе-ноябре 2010 г. объем производства консервированных овощей и фруктов в Одесской области сократился на 46% по сравнению с январем-ноябрем 2009 г., передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье». Об этом агентству сообщили сегодня, 25 декабря, в Главном управлении статистики в Одесской области. По информации Управления, в январе-ноябре 2010 г. на предприятиях области по переработке овощей и фруктов производство консервированных овощей, фруктов, орехов, грибов с добавлением уксуса или уксусной кислоты уменьшилось на 46% по сравнению с январем-ноябрем 2009 г., производство консервированных натуральных овощей сократилось на 14,3%. За данный период производство фруктовых и овощных соков, нектаров увеличилось на 5,4%. |
Пошук:
Автор
Щодня українці стають жертвами шахраїв онлайн, втрачаючи особисті дані та кошти. Разом з Кіберполіцією ми пояснюємо, що таке скам, які схеми найпоширеніші та як захиститися від зловмисників в Інтернеті.
24 листопада о 18.00 у філармонії подарує всім найвеселіший стендап-концерт, дві години нестримного сміху, море імпровізації і сотні усмішок.
«Беріть своїх друзів, близьких і всі приходьте! Бо буде фосо! — у фірмовому закарпатському стилі запрошує Лєра Мандзюк. — Се буде самий чесний стендап із усіх, які я писала і самий смішний з усіх, які ви чули. Нема гарантії, що він буде в ютубі. Тож ваше завдання: купити квитки, покликати друзів, взяти гарний настрій і прийти. Буду рада вас бачити!»
Останні новини:
15:10 23.11.2024
11:01 23.11.2024
10:57 23.11.2024
10:53 23.11.2024
10:49 23.11.2024
|
© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.083 |