|
«На пути от производителя к потребителю качество мясоколбасной продукции несколько ухудшается в период транспортировки и хранения», — облСЭС
13:13 / 15.03.2012
ОДЕССА, 15 МАРТА 2012 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Заведующая отделом гигиены питания Одесской областной санитарно-эпидемиологической службы Лидия Степанова заявила, что на пути от производителя к потребителю «качество мясоколбасной продукции несколько ухудшается в период её транспортировки и хранения в пунктах реализации», передает корреспондент ИА «Контекст-Причерноморье». Такое заявление Л. Степанова сделала вчера, 14 марта, в ходе круглого стола на тему «Мясо в колбасе: поиски национального масштаба. Результаты по Одесской области». По словам завотделом облСЭС, «на пути от производителя к потребителю качество мясоколбасной продукции несколько ухудшается. То, что доходит до потребителя — в некотором проценте случаев продукция может быть некачественно и даже опасной. Для того, чтобы потребитель мог себя защитить, он должен знать элементарные требования выбора продукта – продукция должна быть правильно маркированной, на ней должны быть проставлены сроки хранения данной продукции, также товар должен сопровождаться декларацией производителя. Потребитель должен элементарно читать все это». |
Пошук:
Сергій Токарєв
Інвестиційний фонд Roosh Ventures нещодавно став одним з інвесторів американського стартапу Toothio, який допомагає приватним стоматологічним клінікам та організаціям знаходити кваліфікованих співробітників. Портал надає доступ до бази, в якій є понад 30 000 фахівців.
Новорічні свята наближаються, і це чудова нагода для нових відкриттів, змін і вражень. Для любителів книг це також час звернути увагу на твори, що святкуватимуть важливі ювілеї у 2025 році. Серед них – знакові романи, які змінили хід літератури, поетичні збірки, що стали відображенням цілих епох. Час безупинно йде, але залишає за собою безцінні скарби у вигляді книг. Тривалість життя кожної з них визначається її читачами. У кожної книги є свій характер, своя історія та шлях до серця. Хороші твори не старіють – вони зберігають свою вічну свіжість, постійно оновлюючись з плином часу. Як і люди, книги мають свої «дні народження».
Останні новини:
14:25 31.12.2024
13:49 31.12.2024
13:00 31.12.2024
12:30 31.12.2024
12:08 31.12.2024
|
© 2005—2025 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2025 S&A design team / 1.007 |