ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Карантин выходного дня» на Одесчине будут контролировать 200 мобильных групп правоохранителей
17:25 / 20.11.2020
Полиция

ОДЕССА, 20 НОЯБРЯ 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Руководитель полиции Одесской области Олег Бех во время брифинга в ОГА сообщил, контролировать соблюдение гражданами карантинных требований в выходные будет около 200 мобильных групп правоохранителей.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в отделе коммуникации полиции Одесской области.

В сообщении правоохранителей сказано:

Начальник ГУНП в Одеській області нагадав про постанову Кабінету Міністрів України № 1100 від 11 листопада 2020 року, якою до вже діючих обмежень додатково запроваджено так званий «карантин вихідного дня». Відповідно до неї, в період з 00.00 години суботи до 00.00 години понеділка забороняється діяльність кінотеатрів, театрів, музеїв, дискотек, розважальних закладів (нічних клубів), торговельно-розважальних центрів, закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів), закладів, що надають послуги з розміщення (крім готелів), суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, спортивних залів, фітнес-центрів, басейнів тощо.

За словами Олега Беха, протягом минулих вихідних поліцейські вже склали 221 протокол за ст.44-3 КУпАП. Загалом же з початку введення обмежень за порушення карантину було складено більше чотирьох тисяч протоколів. На теперішній час судами прийняті рішення про стягнення з правопорушників штрафів на загальну суму понад два мільйони гривень.

«Робота у вказаному напрямку триває. Протягом найближчих вихідних виявляти та документувати порушення правил карантину буде 191 мобільна група поліції, з них 101 проводитиме рейди безпосередньо в Одесі. Для контролю за дотриманням карантинних обмежень наряди поліції будуть наближені до великих непродовольчих супермаркетів», — зазначив керівник ГУНП.

Також Олег Бех звернув увагу на затверджені Законом України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» зміни до статті 44-3 КУпАП. Її доповнено частиною другою, яка передбачає адміністративну відповідальність за «перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно». За порушення цих вимог передбачається штраф від десяти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що фактично становить від 170 до 255 гривень. Крім того, внесеними змінами до статті 222 КУпАП органам поліції надається право виносити постанови за ч. 2 ст. 44-3 на місці.

Говорячи про роботу поліції в цілому, начальник ГУНП зазначив, що криміногенна обстановка в області стабільна та контрольована, правоохоронці роблять все для забезпечення спокою громадян та протидії будь-яким порушенням закону.


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
13:03 24.04.2024
12:38 24.04.2024
11:12 24.04.2024
11:05 24.04.2024
10:17 24.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.884