ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




За недоотримання держбюджетом понад 2,3 млн грн судитимуть одного з колишніх керівників Одеського порту
17:34 / 12.01.2022
Правоохранительные органы

ОДЕСА, 12 СІЧНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Правоохоронці направили до суду обвинувачення в службовій недбалості щодо екс-заступника директора державного підприємства «Одеський морський торговельний порт», який спричинив бюджету України збитки в понад два мільйони гривень.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

Обіймаючи одну з керівних посад на держпідприємстві, обвинувачений надав суб’єкту підприємницької діяльності в оренду складські приміщення для зберігання вантажу, який прибував на адресу останнього через порт. При цьому, повідомляють у поліції, через несумлінне ставлення до своїх службових обов’язків, порушивши вимоги посадової інструкції та чинного законодавства, посадовець порту звільнив орендаря від оплати отриманих послуг. Такі дії призвели до того, що до держбюджету України не надійшли кошти в розмірі понад два мільйони триста тисяч гривень, а на рахунок держпідприємства «Одеський порт» — більше дев’ятиста тисяч, що більш ніж у 250 разів перевищує неоподаткований мінімум доходів громадян.

Слідчі ГУНП в Одеській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури оголосили екс-чиновнику підозру за ч.2 ст.367 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скерований до суду.

Діяння обвинуваченого, повідомляють у поліції, вважається таким, що спричинило тяжкі наслідки, і відповідно до чинного законодавства карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
13:20 29.03.2024
13:15 29.03.2024
13:08 29.03.2024
11:47 29.03.2024
10:36 29.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.940