ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




СБУ: на Одещині розпочинаються контрдиверсійні навчання
14:33 / 15.02.2022
Правоохранительные органы

ОДЕСА, 15 ЛЮТОГО 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – З 15 лютого координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Одеській області розпочинає багатоетапні контрдиверсійні навчання на Одещині, які проходитимуть до початку березня по всій території області.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Управління СБ України в Одеській області.

Метою тренувань є вдосконалення міжвідомчої взаємодії силових структур та органів влади, перевірка ефективності напрацьованих алгоритмів захисту об’єктів підвищеної небезпеки і стратегічно важливих об’єктів критичної інфраструктури, ключових державних об’єктів, електроенергетики та транспортної системи, військових об’єктів, а також виявлення і знешкодження умовних диверсійних груп. Навчання пройдуть в умовах максимально наближених до реальних, із використанням спеціальної техніки та озброєння. Тому на окремих територіях можливе тимчасове обмеження пересування людей та транспорту, перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів.

Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства та з безумовним дотриманням прав і свобод людини.

СБУ просить громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що засвідчують особу, а також звертається до жителів та гостей регіону: «Нагадуємо громадянам про необхідність лишатися пильними. Якщо у ваше поле зору потрапили особи, які проявляють необґрунтований інтерес до об’єктів транспортної інфраструктури, військових об’єктів, будівель органів влади і управління, використовуючи при цьому засоби відео-, фотофіксації, безпілотні літальні апарати, просимо невідкладно повідомляти до Управління СБУ в Одеській області за телефоном (048) 725-33-23, електронною поштою usbu_ode@ssu.gov.ua або іншим зручним способом. Дякуємо кожному громадянину за розуміння необхідності проведення таких тренувань і відповідальне ставлення до безпеки – власної і державної!».


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні новини:
19:51 16.04.2024
17:13 16.04.2024
17:10 16.04.2024
17:05 16.04.2024
16:36 16.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.915