ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Правоохоронці викрили в Одесі злочинне угрупування
13:28 / 06.06.2022

ОДЕСА, 06 ЧЕРВНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – В Одесі правоохоронці припинили діяльність злочинного угруповання, яке займалось оборудками з нерухомістю на 45 мільйонів гривень.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

В повідомленні правоохоронців сказано:

Зловмисників затримали при спробі продати будівлю та земельну ділянку під нею за 600 тисяч доларів США.

В ході досудового розслідування було встановлено, що група осіб, підробляючи паспорти громадян, на їх ім’я виготовляли підроблені документи на об’єкти нерухомості та за допомогою знайомих реєстраторів реєстрували право власності на нерухомі об’єкти за підробленими документами, після чого розпоряджались цим майном, видаючи його за власне.

Таким чином організована злочинна група шахрайським шляхом реалізувала об’єкти нерухомості, які належали державному підприємству та громадянам, отримавши за них понад 45 мільйонів гривень.

Поставили крапку в цих махінаціях детективи Слідчого управління ГУНП в Одеській області разом зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Одеській області ДСР НПУ та працівниками Служби безпеки України. Правоохоронці затримали зловмисників при отримані від покупця частини грошей в сумі 10000 доларів США в якості завдатку та вилучили підроблені паспорти, документи на нерухоме майно, грошові кошти, комп’ютерну техніку, за допомогою якої виготовлялись підроблені документи.

Наразі співробітники відділу розслідування особливо тяжких злочинів Слідчого управління ГУНП в Одеській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури оголосили підозри уродженцю Харківщини та двом жителям Одещини.

Їх підозрюють в шахрайстві, тобто заволодінні чужим майном або придбанні права на майно шляхом обману, вчиненому в особливо великих розмірах організованою групою (ч.4 ст.190 Кримінального кодексу України) з використанням завідомо підроблених документів (ч.3 ст.28, ч.3 ст.358, ч.3 ст.358 ККУ). За ці злочини чоловікам загрожує покарання позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Одного підозрюваного вже помістили під варту, ще одному суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави розміром понад 46 мільйонів гривень. Слідство триває.


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
20:04 24.04.2024
17:13 24.04.2024
16:29 24.04.2024
15:18 24.04.2024
14:33 24.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.947