ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Поліція: затримано підозрюваного у вчиненні стрілянини на одеській вулиці
14:17 / 16.09.2024

ОДЕСА, 16 ВЕРЕСНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Поліцейські встановили та затримали правопорушника, який підозрюється в тому, що стріляв у чоловіка на вулиці Дмитра Донського в Одесі.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

В повідомленні правоохоронців сказано:

Розшукали зловмисника в Броварах на Київщині. Фігуранту повідомили про підозру в хуліганстві. Йому загрожує до семи років ув’язнення.

Нагадаємо: подія сталася вранці 6 вересня. В рамках провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, поліцейські провели масштабний комплекс слідчо-оперативних заходів: переглянули десятки годин записів з камер відеонагляду, опитали велику кількість громадян, вилучили речові докази з місця стрілянини та призначили експертизи, проаналізували отриману інформацію і відтворили події того дня.

Наразі встановлено, що 39-річний житель міста Бровари, що на Київщині, знаходячись в Одесі на вулиці Дмитра Донського, здійснив з пристрою для відстрілу гумових куль декілька пострілів у бік 40-річного громадянина іншої країни, який вже тривалий час мешкав на Одещині. Поранивши чоловіка, зловмисник втік, а перехожі зателефонували до «швидкої» та поліції. Потерпілого госпіталізували з тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепального поранення плеча, попереку та спини

У результаті вжитих слідчо-розшукових заходів слідчі та оперативники Одеського районного управління поліції № 1 за сприяння співробітників управлінь карного розшуку та кримінального аналізу ГУНП в Одеській області встановили особу правопорушника та розшукали його у Броварах, куди він втік одразу після скоєння злочину.

За підтримки поліцейських Київщини фігуранта затримали і провели санкціоновані обшуки за місцем його мешкання та в автівці, в ході яких вилучили речі та предмети, що мають доказове значення у справі.

Правопорушник затриманий в процесуальному порядку. Слідчі повідомили йому про підозру в хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси.


Пошук:
розширений

Автор
Безоплатна освіта для партнерок українських військовослужбовців та ветеранів: Projector Foundation оголошує другий набір
Projector Foundation< оголошує набір на безоплатне онлайн-навчання у сфері креативних та IT індустрій. Це продовження проєкту, спрямованого на здобуття професійних навичок та підтримку кар’єрних можливостей жінок-партнерок українських військовослужбовців та ветеранів.

В Україні з'явилася безоплатна онлайн-платформа для вивчення математики
Наразі на Khan Academy доступні три курси українською – з арифметики, основ алгебри та матаналізу – все у форматі коротких відеоуроків, конспектів і тестів.

Останні новини:
17:21 18.09.2024
16:17 18.09.2024
16:15 18.09.2024
15:51 18.09.2024
14:49 18.09.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.992