ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Одесский облсовет планирует несколько обращений к центральным органам власти
15:39 / 24.06.2020
Власти

ОДЕССА, 24 ИЮНЯ 2020 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Председатель Одесского областного совета Сергей Паращенко провел рабочее совещание о повестке дня будущей сессии.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе прокуратуры Одесской области.

В сообщении областного совета сказано:

Голова Одеської обласної ради Сергій Паращенко провів робочу нараду. У засіданні взяли участь перший заступник голови Вадим Шкарівський, заступник голови обласної ради Юрій Дімчогло та голови депутатських фракцій в обласній раді.

Під час засідання було прийнято рішення скликати позачергову сесію обласної ради. На сесію буде винесено низку важливих звернень до органів державної влади. Зокрема, звернення депутатів Одеської обласної ради до Президента України, Прем’єр-міністра України, Верховної ради України та Кабінету Міністрів України щодо внесення змін до проекту Постанови ВР України «Про утворення та ліквідацію районів». Нагадаємо, наразі Одеську область розподілено на 6 районів: Білгород-Дністровський, Болградський, Ізмаїльський, Одеський, Подільський, Роздільнянський. Депутатський корпус обласної ради звертається з проханням включити додатково до карти Одеської області ще 2 райони – Арцизький та Березівський. Оскільки запропонований Мінрегіоном непропорційний формат майбутніх районів Одеської області – найбільшої за територією та багатонаціональної області країни, суперечить інтересам населення й негативно вплине на соціально-економічний розвиток громад. Разом із цим на позачергову сесію буде винесено звернення до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо внесення змін до перспективного плану формування територій громад Одеської області.

Також на сесійному засіданні розглядатиметься звернення до керівництва країни стосовно підтримки фермерських господарств півдня Одеського регіону, які через посуху сьогодні опинилися на межі банкрутства й втратили майже увесь врожай.

Дата проведення 35-го позачергового пленарного засідання буде визначена найближчим часом.


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
09:32 29.03.2024
09:30 29.03.2024
09:28 29.03.2024
09:18 29.03.2024
09:09 29.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.887