ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Глава Одесской ОГА принял участие в важных совещаниях по вопросам здравоохранения и экономики
11:34 / 27.04.2021
Власти

ОДЕССА, 27 АПРЕЛЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Председатель Одесской областной государственной администрации Сергей Гриневецкий обсудил важные вопросы жизнедеятельности региона с представителями центральных и местных органов власти.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе Одесской ОГА и в департаменте информации Одесского горсовета.

В сообщениях облгосадминистрации сказано:

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький взяв участь у черговійселекторній онлайн нараді, яку з головами облдержадміністрацій провели заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко таГоловний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

В ході наради спершу обговорили питання пов’язані з медичною галуззю: зокрема ситуацію щодо виходу ряду областей з «червоної» карантинної зони;проаналізували фактичне заповнення ліжко-місць узакладах охорони здоров’я для госпіталізації хворих на COVID-19 та стаціонарне забезпечення їхмедичним киснем. Важливими на думку головногосанітарного лікаря України Віктора Ляшка, є й організація процесу первинної та вторинної вакцинації в регіонах доступними вакцинами, при цьому ним було наголошено, що мінімальна добова норма для кожного пункту вакцинації повинна складати не менше 30-ти осіб – задля здійснення якісної вакцинації 50% населення.

У сфері капітального будівництва на контролі заступника керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка по-перше завершення будівельних робіт у приймальних відділенняхопорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах з належним забезпеченням їх спеціальним медичним обладнанням. По-друге – стан реалізації загальнодержавного проєкту з будівництва / реконструкції амбулаторій у сільській місцевості. Повним ходом триває в Одеській області і реалізація загальнодержавної Програми Президента України «Велике Будівництво – 2021»: на сьогодні готовність об’єктів по усій країні складає 54% (при загальній їх кількості 940).

За результатами наради голова ОДА Сергій Гриневецький наголосив на необхідності докладання активних зусиль щодо прискорення процесу вакцинації населення та реалізації зазначених питань в будівельній сфері.

У нараді також взяли участь заступники голови ОДА,керівники профільних структурних підрозділів ОДА, голова Одеської районної державної адміністрації Юрій Крук, директор Південного міжрегіонального департаменту НСЗУ Дмитро Самофалов.

***

Питання реформи конкурентної політики та демонополізації гостро стоять на порядку денному керівництва Одеської області. Про це йшла мова в ході робочої зустрічі голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького з головою Південного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Дмитром Корчаком.

«У пошуках шляхів виходу з регулярних криз у нас зазвичай пропонують традиційний перелік вольових заходів. І я певен, що тут не потрібно винаходити велосипед. Світовий досвід показує, що найбільш ефективним механізмом управління економікою є захист конкуренції. Потрібно щоб у нас діяли цивілізовані методи конкурентної боротьби і тоді більшості проблем у суспільстві просто не виникатиме» – зауважив на початку розмови Сергій Гриневецький.

АМКУ має унікальний статус і колосальні повноваження, то ж Сергій Гриневецький певен, необхідно використовуючи ці переваги, чесно захищати всіх підприємців.

В свою чергу голова Південного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Дмитро Корчак поінформував керівника області про ті завдання, які отримало управління – робити все можливе для захисту і розвитку конкуренції в Україні. На думку Дмитра Корчака робота Південного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету має стати і системною, і незалежною від чиїхось уподобань.

***

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький провів робочу зустріч з начальником Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Олександром Буряченком.

В ході зустрічі заслухано короткий звіт про роботу та виконання бюджету Пенсійного фонду в Одеській області та обговорено виконання завдань щодо поліпшення умов обслуговування громадян в новостворених громадах, покращення якості надання послуг особливо в сільській місцевості та підвищення прозорості діяльності Пенсійного Фонду в цілому в усіх районах.

Окремо, Олександр Буряченко презентував Сергію Гриневецькому електронні послуги, які надаються сучасними сервісами вебпорталу Пенсійного фонду України.


Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні новини:
01:02 19.04.2024
20:13 18.04.2024
18:56 18.04.2024
16:39 18.04.2024
15:11 18.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.896