ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Глава Одесской ОГА встретился с новым руководителем полиции региона
16:54 / 27.08.2021
Правоохранительные органы

ОДЕССА, 27 АВГУСТА 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Председатель Одесской областной государственной администрации Сергей Гриневецкий провел рабочую встречу с новым начальником Национальной полиции региона Николаем Семенишиным.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе Одесской ОГА.

Новоназначенный руководитель полиции Одесской области, генерал полиции III-го ранга Николай Семенишин свою первую рабочую встречу провел с председателем Одесской ОГА Сергеем Гриневецким и его I-м заместителем Борисом Волошенков.

Руководители области и главой Нацполиции региона обсудили вопросы обеспечения правоохранителями общественного порядка на территориях общин, высказали свои пожелания и замечания к работе полицейских и определили направления дальнейшего сотрудничества чтобы совместными усилиями обеспечить Одесской области стабильную и эффективную работу полицейских по поддержанию правопорядка и законности.

Николай Семенишин отметил важную роль местной власти в содействии работе полиции в регионе и заверил, что правоохранители, в свою очередь, открыты к сотрудничеству и коммуникации со всеми общинами в Одесской области.

Ранее, на церемонии представления Николая Семенишина личному составу ГУ НП Одесской области Сергей Гриневецкий сказал: «Рік, як ми спільно з вами, влада і правоохоронні органи, працюємо в умовах адміністративно-територіальної реформи, і всі ці нові моменти – формування влади на місцях, робота депутатських корпусів в нових радах різного рівня, потребують увагу як з боку держави, так і з боку силових структур. Тому нам варто звернути увагу на декілька ключових моментів. Президент затвердив Стратегію Національної Безпеки, і від цієї Стратегії вийшло декілька документів, як рішення РНБО, що введенні в дію Указом Президента – це Стратегія людського розвитку і Стратегія економічного розвитку до 2025 року. Це – ключові документи, які допоможуть всім нам зрозуміти, як ставить задачу Головнокомандувач нашої країни в умовах глобального протистояння. Засіб оцінки ефективності діяльності – це рівень довіри до правоохоронних органів, яку за минулий рік значно піднято, зокрема на Одещині. Але говорячи про нашу подальшу співпрацю, хочу відзначити, що не варто просто тішитись зростанням рівня довіри населення до поліції, треба працювати на упередження. Профілактика – це основа нашої безпеки! В першу чергу профілактика рецидивної та дитячої злочинності. Зараз на передову виходить і домашнє насильство. Профілактика адміністративних правопорушень у сфері власності теж актуальна. І в цьому напрямку дуже важливий зворотній зв’язок через дільничних інспекторів. Тому зі свого боку, запевняю, що ми будемо робити все можливо, щоб дільничний інспектор, який першим володіє оперативною інформацією і реагує на злочини, почувався значно впевненіше. Для цього облдержадміністрація з обласною радою передбачають виділення коштів через програму «Безпечна Одещина»».


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
10:06 28.03.2024
09:34 28.03.2024
09:27 28.03.2024
09:22 28.03.2024
09:13 28.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.102