ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Глава Одесской ОГА проинспектировал строительство амбулатории и дороги в Березовском районе
09:11 / 05.10.2021
Власти

ОДЕССА, 05 ОКТЯБРЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Председатель Одесской областной государственной администрации Сергей Гриневецкий в ходе рабочей поездки в Березовский район проинспектировал строительство важных инфраструктурных объектов.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе Одесской ОГА.

В сообщениях облгосадминистрации сказано:

В рамках програми Президента «Велике Будівництво» в селі Антонюки, Миколаївської громади, Березівського району, триває будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Об’єкт площею у 218 м² зведуть за більш ніж 6 мільйонів гривень.

Амбулаторію зводять «з нуля» у віддаленому селі колишнього Миколаївського району – Антонюках. На відкриття цього сучасного медзакладу уже багато років чекають чимало місцевих сільчан. І нарешті, завдяки програмі Президента «Велике Будівництво» – справа зрушила з місця.

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький, перебуваючи з робочим візитом в Березівському районі, проінспектував хід будівельних робіт.

«Я був на цьому об’єкті у квітні, тоді тілько-но починали звозити будівельні матеріали. Сьогодні бачимо прогрес – роботи ведуться навіть у вихідний день. Переконаний, що відповідно до плану будівництва амбулаторія буде завершена. То ж амбулаторії в селі – бути! Я переконаний, що навіть у найвіддаленіших куточках Одеської області потрібно створювати належні умови для життя людей. Ми будуємо якісну інфраструктуру в кожну громаду. А в умовах епідемії COVID розвиток особливо сільської медичної інфраструктури стає критично необхідним. Саме тому реконструкція існуючих та будівництво нових медичних амбулаторій – один з пріоритетів програми президента «Велике будівництво» – відзначив голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький під час візиту в село Антонюки.

***

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький, перебуваючи з робочим візитом в Березівському районі, ознайомився з ходом капітального ремонту траси Миколаївка-Стрюкове-Шабельники, який проводиться в рамках Програми Президента «Велике Будівництво. За інформацією дорожників, це вперше за роки незалежності, в Миколаївській громаді, виконується такий обсяг робіт із ремонту доріг місцевого значення.

«Це дуже важлива дорога, яка з’єднує Миколаївську громаду з іншими громадами і райцентрами області. Давно тут не було будівельної техніки, і мені дуже приємно, що саме залучення державних коштів дає нам можливість реалізувати програму будівництва місцевих доріг через «Велике Будівництво». Справа в тім, що тут дуже проблемна місцевість і складні будівельні роботи, але підприємство «Березівкаагрошляхбуд», яке очолює депутат обласної ради Князь Хачатрян, взяло на себе зобов’язання провести роботи вчасно і якісно. І я, щойно ознайомився з ходом робіт і повинен сказати, що задоволений їх якістю, технологічним процесом, організацією роботи – фахівці підготовлені, техніка на ділянці будівництва дороги працює сучасна» – відзначив голова Одеської ОДА.

Сергій Гриневецький зазначає, що при оновленні дорожньої інфраструктури громад, у рамках програми “Велике будівництво”, особливу увагу приділяють тим шляхам, які ведуть до лікарень, амбулаторій, шкіл та вокзалів.

«В наступному році ми плануємо освоїти ще 9 кілометрів саме через кредитну програму, щоб до 2023-го року повністю зв’язати Миколаївку, як центр об’єднаної територіальної громади, з районним центром і з центральними трасами інших об’єднаних територіальних громад» – сказав голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.

У 2021 році за програмою “Велике будівництво” в Україні планують побудувати та відновити 4 500 км доріг державного значення та 2 000 км місцевих доріг.


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
12:05 28.03.2024
11:59 28.03.2024
11:06 28.03.2024
10:46 28.03.2024
10:33 28.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.005