ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




На заклик «Корпорації монстрів» українці зібрали для допомоги пораненим суму, вдвічі більше запитуваної
18:23 / 28.03.2022

ОДЕСА, 28 БЕРЕЗНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Одеські волонтери з «Корпорації монстрів» зібрали з допомогою небайдужих українців 2 мільйони гривень на апарати вакуумної терапії для стимуляції загоєння поверхонь ран.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової .

У повідомленні на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

1 млн за первые сутки почти 2000 чёловек перевели таки миллион). Вернее перевели 996 тыс грн и 5 тыс принёс Яр

Ярослав Олиянчук так и получился первый миллион.

Приват вёл технические работы и часть переводов пришли утром сеголня.

А также 350 тыс сегодня зайдут от Черноморска — фонд «Здоровье Черноморска» спасибо!

200 тыс грн от пожелавшей остаться неизвестной чудесной Юли.

250 тыс от нашего Санты — Yuriy Gubankov

Эти деньги в процессе ещё.

Из плохих новостей Приват придумал новое правила нельзя переводить больше 200 тыс грн, что в условиях войны конечно оч актуально.. надеюсь, это ограничение будет снято.

Но в любом случае нам с вами удалось собрать 2 млн вместо 1 и я куплю ещё расходников для них запас и медикаментов ещё куплю- запасы на исходе

Доброе утро, город!!! Сбор закрыт- заветные наши слова)

Все, кто участвовал в реализации моей идеи закупить Аппараты вакуумной терапии для быстрого заживления тяжелых ран- спасибо!!!

Я счастлива. Очень)

Одесса. Война с Россией

День 33

***

В попередньому пості було сказано:

UPD Зібрали майже 2 млн. Дякую!!!

Моє ім’я Катерина. Мені 45 років. Народилася та живу в українському місті Одеса. З 2008 року я волонтер. З 2017 року – засновник, та керівник благодійного фонду, основним напрямком якого є допомога пацієнтам, які проходять лікування у Лікарнях України. Найчастіше ми допомагали дітям, які опинились у вкрай тяжкому положенні в лікарні, тому що їх рідні не були спроможні оплатити їх лікування. На жаль українські лікарні завжди потребували допомоги фондів та волонтерів, бо фінансування було в край низьке.

Я була в дитячих та дорослих реанімаціях, була присутня на важких операціях, неодноразово бачила, як наші лікарі проводять перев‘язку, та оперують діточок з тяжкими опіками, тому що багато років мій фонд курує опікове одеське областне відділення. Я гадала, що вже бачила все. Мені здавалося, що нічого страшнішого, ніж дитина з опіками 50-80 відсотків опіків поверхні тіла, я вже не побачу. Найбільше в цьому мене вбивало, що діти із опіками потрапляють у стаціонари завжди в результаті дій дорослих.

Але сьогодні, я вперше побачила наслідки війни. Ампутовані ноги та руки; залізо, що стирчить із усіх частин тіла, змучені болем очі. І найстрашніше, що більшість зовсім діти… там половина тих, хто цілком міг би бути моїм сином. І усі вони, як і мої підопічні у опіковому відділенні, страждають лише тому, що «браття» прийшли на нашу землю. Усі ці хлопці та дівчата опинились на лікарняному ліжку в результаті дій тих, хто прийшов нас «рятувати».

В опіковому я вперше побачила апарати вакуумної терапії для стимуляції загоєння раневих поверхонь, та фантастичний результат їх «роботи»

Апарат застосовується у тому випадку, коли на рану неможливо накласти шви та усунути ушкодження традиційними методами.

Передала сьогодні вже два апарати. А також передала холодильник для медикаментів, ксерокс-принтер, елекрочайники, мультиварку, 50 укомплектованих аптечок.

Написала пост, що потрібно зібрати 1 млн і купити таких апаратів ще якнайбільше. За пару годин зібрали 300 тис. Ще на 350 тис у понеділок мені пообіцяли сплатити рахунок (напишу докладніше пізніше) і ще сто тис переведуть завтра. Так що екватор ми вже пройшли)

Залишилося зібрати всього 250 тис грн, та 40 апаратів VAC я зможу сплатити вже у понеділок. І на 200 тис. закупити до них розхідників.

Усі реквізити на сайті monstrov.org

Моно — оберіть розділ благодійність

Приват

5169 3305 1608 8389 Для переказів з інших банків необхідно ввести реквізити : БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «КОРПОРАЦІЯ МОНСТРІВ»

На фото перев'язувальна в моєму улюбленому опіковому відділенні, після ремонту, який ми там зробили у 2018 році. Декілька діб до відкриття. Те саме місце, де майже 7 років тому, я вперше стояла у кутку і намагалась не втратити свідомість під час першої перев‘язки дитини з опіками 50 процентів поверхні тіла.

Дякую усім лікарям, які зараз рятують наших хлопців і дівчат. Ви також бійці на цій війні та іноді ви навіть більше- ви рятуєте життя тих, хто рятує життя країни.

Одеса березень 2022

Війна з Росією


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
16:25 28.03.2024
16:14 28.03.2024
15:11 28.03.2024
14:20 28.03.2024
13:24 28.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.903