ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Корпорація монстрів» перед поїздкою на Схід просить одеситів поділитися з Захисниками України предметами гігієни та кавою
12:13 / 15.12.2023

ОДЕСА, 15 ГРУДНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленнях на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

ПАМАГІТЕ виповзти з бану !!!))

Збираємося стартувати в ночі в велику подорож до хлопців.

Для цілковитого щастя нам дуже не вистачає

1. Енергетичних батончиків, можно шоколадні батончики. Це зараз необхідна річ там

2. Кава швидоророзчина, сгущене молоко..

3. Також можно закинути цигарки (бо біля фронту все це дуже коштовно)

4. Зігріваючи мазі . зовсім закінчилися.

5. труси носки та засоби гігієни — треба.

Це не в поїздку а на стаби. Но якщо ви до нас вже їдете, то чому ж не взяти і це?)

Якщо в когось є окопні свічки- також візмемо.

пиріжки та святкові салати не треба)

А ось витащити мене з бану в Фб дуже треба!

Тому прошу коментарі та побажання хлопцям під дописом.

Хто мене давно не бачить в стрічці благаю зайти проскролити останні дописи за два тиждні, коли я сиділа в тіньовому бані. Можно навіть і почитати. Але хоча б полайкати)

Бо прям з донецької області ми почнемо великий збір. дуже дуже важливий, а мені вже с десяток людей написали, що вони мнне не бачать вже тиждня три.

Без вас ми не вдюжемо. А це значить, що ті, хто нас захищае нн отримає допомгу (

Хто має бажання закинути сьогодні в палац спорту «привітання для хлопців» — дуже чекаємо!

Проспект Шевечнко, 31 (ліве крило) з 09:00-19:00

Доброго ранку, місто!

***

Виіхала до дому після 19:30. Третій день не можу купити дитині спеціальну промивку для лінз. Бо коли іду до дому, вже всі оптіки зачинені. Зателефонувала сестрі. Слухай, допоможі знайти мені цю бісову промивку!. може це буває прсто в аптеках, інтернету не має досі і сама не можу знайти!

Поки спілкувалися, розлютилася страшно.

на себе, що погана мати. На людей, бо постійно щось вимагають від мене і я нічого не встигаю. На орків- бо все це через них і я їх ненавиджу. Короче стан відверто огидний — дуже втомилася останній тиждень..чи останні сто років?) постійно болить голова. Все дратує.

Піднялась на свій чердак. Дома тепло. Зробила Горячий чай, закуталася у ковдру. Лютий хрумтить поруч корм. Син поїхав на теніс. В маленькому портативному каміні горить вогонь. Така краса.

На що ти жалкуєшься, дурепо?

починаеш відкривати листування, які не встиг відкрити за день. Запити. Запити. Запити..

Десь Поруч зовсім. Всього в 250 км.

Привіт. Ці єдині. Потрібні двоє. Нашу посадку тримаємо двома ротами. Поділимося. Щоб у кожній команді еваку були.

Ви не дивіться що генератор тащимо. Його на позицію тягнемо через воду. Потрібно щоб насос працював і відкачав воду з окопів.Поранені через це були. Йшли поверху щоб не мочити ноги. Отримали кульве поранення. Під#ри від тих позицій в 200 метрах, а вода в окопах і на передових позиціях є. Відрами ніяк не відкачаємо.

Десь зовсім поруч в 600 км

Це наші хлопці на позиціях. Ось так зараз на спостережних пунктах. Всі хворіють. Дуже потрібні ліки.

Десь зовсім поруч в 700 км

Вибач. Поки нічого не треба. Нас виводять. Бо дуже багато втрат.

А потім Пише мені хлопець один, який цілий день розмовляв з підприємцями які займаютсья фпв.

Блін… цілий день спілкуюсь з підприємцями! Багато хто може але бояться потім що їх закриють. отакої((( просять якоїсь гарантії. А як можна її дати? Я не знаю.

Виходить так зараз, що є люди які не бояться в прямому сенсі помирати за кожного з нас. Які знаходяться в нелюдьских умовах і не бояться. Хоча їм там кожного дні світить куди страшніше ніж наїзд силовиків чи перевіряючих органів — вони там мають справу зі смертю.

А в тилу бояться в тендерах приймати участь вже підприємці , бо бояться що їх посадять за грати. (Десь я вже це чула. весь 23 рік держава краще серіали буде знімати ніж дійсно працювати та закони змінювати які треба щоб все було у ЗСУ, а органи місцевого самоврядування будуть фасади ремонтувати ніж ризикувати закупати дрон. Бо потім же прийдуть та посадять (с)

Але про боятися я так скажу.. хлопці там на нулі не бояться стояти за нас і там їм смерть світить, а не грати якщо що. А що до закрити, то наша держава при бажанні закриє кого захоче. І нас наприклад за те, що ми видаємо бойовому медику 20 чи 50 аптечок на особисте використання коли бригада не дає запит. хоча маєм право видавати одну. І що? Не видавати? Видаємо. Робимо списки роздачі. Збираємо які ще можливо документи і видаємо. Бо це про життя.

І якщо всі будуть чогось боятися, то можемо відразу піти і здатися оркам

Чи будемо працювати і носом землю рити заради них?

Допомагайте будь ласка

Дуже потрібна допомга. Нам катастрофічно не вистачає дуже багато грошей. Як завжди

Човни, дрони, тактична медицина. Треба мільони кожного дня. Але Розумію що навіть один дрон чи одні ноші але кожного дня обовязково врятують чиєсь життя .

Хай це буде хоч одне життя. Бо для когось це всесвіт. Сидячи в теплій домівці, пам’ятайте про тих, хто зараз десь зовсім близько, в Україні, але в іншому всесвіті (

https://send.monobank.ua/jar/7Eyzu11b21

4246001003297797

PayPal в $ serzheniuk.vladyslav@gmail.com

Завтра висуваємося на Восток. Веземо дрони, човни, генератори, фпв, старлінки, зарядні станції. Нас чекають я навіть не можу вам передати як нас там чекають..

Воду для лінз купила.. дякую даша ножевникова за навігацію. Я вже не така і погана мати)


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
15:01 02.05.2024
14:18 02.05.2024
13:28 02.05.2024
12:20 02.05.2024
11:57 02.05.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.903