ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Корпорація монстрів» передала в грудні Захисниками України 340 дронів і продовжує терміновий збір на нову їх партію
13:05 / 29.12.2023

ОДЕСА, 28 ГРУДНЯ 2023 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленнях на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

Вчора до нас завітав чудовий хлопець з ППО взяти масло для чистки кулеметів.

Масло Нам подарували колись і купувати не треба було.

А декілька днів тому, ми передавали паливо для ще одного нашого друга з ППО, який також відбиває ось такі жахливі атаки, які здійснили сьогодні по всій Україні ЙБ.Я.

Запити на прожектора, на пріцели, на тепловізори на колеса та автівки сипляться на Группу Технарі, яка займається ППО та інших волнетрів, як горох. Збори постійні

Зараз я дивлюсь на повністю знищений фасад одеськоі школи. Жодного цілого вікна і це ще не пряме влучення дякуючи ппо знов же таки.

А в стрічці знов бачу як збираються витратити маіже півмільярда на ремонти шкіл, відновлення фасадів садочків по Одесі і області. Давайте ще щось побудуємо

В дачном ремонтують школу за 85 млн

На таірово збираються будувати садок за 81 млн. На успенскій також школу збираються ремонтувати і лицей на вулиці Садовая за 75 млн.

Якись Паралельні світи.

Співчуття всім загиблим по країні сьогодні.

Прокляття ворогу. 110 ракет !!!

Чи є в нас надія, що може такі страшні для країни дні, як сьогодні зупинять вже це мародерство у вигляді серіалів, розважальних програм, будівництв та ремонтів, коли в державному та місцевих бюджетах дира, коли нас попереджать що зарплатні освітянам не буде і коли не вистачає блін навіть масла для чистки кулеметів у тих хлопців, завдяки праці яких країна сьогодні не умилася кровом повністю

Якщо б всі ракети та шахеди досягли б своїх цілей то було б пекло на землі

Чи треба будувати школи та садки коли не

має масла почитати кулемет.. риторичне питання

***

Про мобілізацію однією фразою, бо читати вже ці срачі та волання від цивілів просто соромно.

Хлопці.

Боятися — не гріх. Гріх — зрадити своїх.

Про дрони. Забрали зранку Останні в грудні 150 FPV дронів. Разом в грудні вийшло передати 340 шт. Це типу здаєтсья і не багато але це майже 5,5 млн грн.

Отримали дрони пілоти з 126, 30, 79, 35, 80, 97 бригад та дві бригади НГУ.

Ми з вами зараз стали свого роду швидкою FPV допомогою, яка закриває термінові запити від підрозділів, які не є РУБАКами і які не отримують дрони, передані великими фондами та державою, саме на ці підрозділи. Бо нажаль, поки що, штатку не змінили і таких пілотів держава та командування майже «не бачить» хоча їх вже десятки тисяч навчено і працює. Ці люди опанували фпв зе коли ще й рубака не існувало і працюють дуже дуже ефективно. Деякі вже 1,5 року разом з нами.

Купа народу проходить курси, але не маючи обладнання та дронів по виходу Хлопці гублять навички (а це дуже особливі навички) чи переходять на керування мавіками і крилами.

Тому продовжуємо підтримувати і новеньких. Надаємо окуляри, Пульти, ретріки, щогли та інде обладнання. Надаємо тренувальні дрони. Новеньким складніше всього отримати десь дрони, бо всі хочуть відразу відос влучання в «зірку смерті». Але саме з таких новеньких в нас з вами вже за 1,5 року виросли справжні зірки, які стирають з обличча землі особистий склад ворога і неймовріно коштовну техніку. Деякі, навіть, отримали зірки героїв, відзнаки та премії від держави. А не було б в них цього 1,5 року тому, на старті, то і результатів не було б

Тож це і ваша заслуга.

На наступні 100 FPV рама 8, які плануємо отримати через 10 днів треба зібрати 1,6 млн. До 7 січня. Але краще зібрати на 200 звісно)

Два дні до нового року. Ще хтось встигне отримати свій подарунок під ялинку десь під Авдіівкою та за Херсоном.

Дякую всім вам за те, що ви даєте нам цю можливість. Писати тим, хто іноді аже у відчаю

Привіт! Ваши дрони приїхали! Зустрічайте

Особисто я, коли бачу ці коробочки стрибаю жо неба від щастя! ну як можу звісно підстрибнути. Бо вже роки не ті..)

https://send.monobank.ua/jar/8uHE9STpeD

PayPal в $ serzheniuk.vladyslav@gmail.com

Приват 4246001003297797

Для переказів на картку з інших банків ОБОВЯЗКОВО ВВОДИТИ РЕКВІЗИТИ !

код 41569293, IBAN UA543052990000026000004918005 , в АТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 305299

Одеса

На день ближче до перемоги!


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
20:15 01.05.2024
20:10 01.05.2024
19:53 01.05.2024
17:24 01.05.2024
16:43 01.05.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.939