ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Корпорація монстрів» відзвітувала про успішний проект збору на бойові роботи для Захисників України
16:40 / 08.01.2024
Суспільство

ОДЕСА, 08 СІЧНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленні на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

В дитинстві я була великою шанувальницею фільму Термінатор. Відривок, де великі тяжкі машини з крупнокаліберними кулеметами зносять все зі свого шляху лякали, але зачаровували.

Якби мені хтось тоді сказав, що я буду мати пряме відношення до такого, я би подумала що це якийсь абсурд — ну яке озброєння? Яка війна?

життя вміє дивувати..

Але спочатку про тих, без кого б це ніколи б не трапилось.

5 місяців тому, на великій зустрічі з військовим командуванням країні, вони просто задали питання «чим ми можемо допомогти? Допомогти так, щоб і зберегти якнаймога більше житів захистників але і знищити більше ворогів»

Мають воювати роботи- не люди. Чим більше буде в нас такого озброєння тим краще. Але це коштує дуже дуже дорого.

Дорого? Але ж це про наближення перемоги

Так родився проект, який ми називали «танчіки» хоча мова про бойові дистанційні модулі, оснащені крупнокаліберними кулеметами які встановлюються на гусенічні машини.

Майже сто мільонів було зібрано за декілька днів!!!

Це хлопці та дівчата, обличча яких я звикла бачити на крутих інвентах про бізнес, розбудову, інновації, культуру. Люди, Які підіймали рівень регіону і робили все, щоб про Одесу перестали казали «село»

Люди, які колись допомагали дітям, літнім людям, тваринам та робили купу бізнес проектів і не забували про благодійність і які з лютого 22 почали допомагати війську виборювати нашу незалежність.

Ви навіть не можете уявити СКЛІЬКИ вони за ці два роки все зробили тихо та без галасу- допомогая напряму військовим на Фронті, пораненим в шпиталях; допомогаючи ППО захищати цивільні міста чи розміновувати звільнені теріторіі. Самостійно чи через фонди. Обсяги колосальні.

І тут вони знов не підвели. Одесити почали а

Потім долучилися ще й Нова пошта Інна Поперешнюк ви і тут кращі!

Учасники Odesa Business Club 34 компанії

Егор Гребенников Вадим Мороховский Банк Восток Алла Ванецьянц Банк Південний Alebor Group Казавчинський Дмитро CLIXAR

Vladislav Burda Tetiana Burda АНТОШКА

Shota Starina Khajishvili Risoil Oleksandr Yakovenko Supramarine Ltd. Хвиля'91

TRANSMET UA , Костянтин Соболь та Юрій Дехтяр, Artur Lupashko Ribas Hotels Group Lexico Telecom LTD Сергій Вельчев ECOFACTOR Netpeak Group Artem Borodatyuk Tigran Arutiunian Леонід Кучук ODREX

LLC TERMOPAL LTD Viknianskiy Nikolay

«U&G Agency» LLC / «Ukrferry» Agency Екатерина Курлянд Alexandr Kurliand

ТОВ АРІКОЛ, VINFORT LTD, Alex Radyan Жан Niche Concept Холдінг ЗАРС,

ТОВ ТЕЛЕКАРТ-ПРИЛАД

Юридична фірма «Юрлайн» / Law Firm “Jurline” PROFY Ship Management Andrey Loshitskiy, BARSHAK investment, MIRATON Володимир Платонов, The Fitz, Volkswagen Автомобільний Дім Одеса Сеть Металлобаз Крафт, ТОВ Об‘єкт Сервіс, Катерина Балютова Marine Container Service, Андрій Кузьменко ви кращі!!

А потім з’ясувалося, що потрібен ще й оператор всього цього процесу.

хоча Корпорація Монстрів з початку зайшов в цей проект просто як фонд, який акумулює гроші, але «щось пішло не так»)

І ось ми вже отримуємо ліцензію і починаємо вивчати всі процеси. І це я вам скажу не дрони чи такмед купувати..

Дякую всім, хто долучився.

Донати від 300 тис до десятків мільонів.

Дякую також всім українцям з усього світу- бо донати йшли з різноманітних міст. Ми такод з вами долучились грошима — 1 млн «на танчік» був зібран за декілька годин в серпні 23 року.

Дякую моїм дівчатам — це було неймовірне випробування. Це був наш перший досвід проходити всі державні, закордонні та військові інстанції та отримувати «тисячупіццот дозволів.

Відправити за кордон на тестування військового за дві години до виліту? Легко! Отримати та Підписати 8 дозволів від різних

міністерств на проходження однієї країни? Да я вас благаю) переробити чергові два дозволи, бо кома не там? І таке ми можемо.

Посивіла трохи за три місяці точно але все вдалося)

Дякую Олені та Київський секретній команді за суперспівпрацю.

Дякую юристам Григорий Трипульский за допомогу в вивченні самих складних договорів за 10 Років існування фонду.

Дякую логістам Oleg Kostyuk — тут взагалі просто кінофільм був якийсь два місяці (нам ще дуже «пощастило», бо як раз почались забастовки і знайти машину та конвой був ще той квест) здюжили і тут і все зробили.

Дякую Olena Matvieieva — комунікація наше все)

Але все закінчилось так, як мало закінчитися. Модулі вже декілька тижднів як в Укаріні. системи дистанційного керування вогнемінтегровані та встановлени на гусеничні платформи . Проведено навчанням інженерів та операторів.

Ворог буде відмінусован тисячами.

Мають воювати роботи а не люди.

Ви просто моі герої. Дякую вам. Ви навіть не уявляєте скільки це обладнання врятує наших хлопців і скільки ворогу поляже в українську землю саме завдяки вам.

На фото 7 річний Богдан. Саме його фото я додам до цього допису бо фото машин та модулів я не можу (хоча вони просто неймовірні)

Богдан зібрав 3450 грн на допомгу ЗСУ. Він мав би купувати на ці гроші іграшки яи солодощі.

Саме завдяки таким проектам, як втілили в життя наші бізнесмени, ми маємо надію, що наші діти все ж таки колись будуть збирати собі на іграшки а не на зброю.

Одеса

На день Ближче до перемоги


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

7-9 черв­ня 2024 року в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться XXIV Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині»
Під егі­дою Мі­ніс­тер­ства культу­ри та ін­фор­ма­цій­ної політи­ки Ук­раї­ни, Одесь­ка на­ціо­наль­на на­у­ко­ва біб­ліо­те­ка, Ук­ра­їнсь­ка асо­ціа­ція ви­дав­ців та кни­го­роз­по­всюд­жу­ва­чів, Дер­жав­на на­у­ко­ва уста­но­ва «Книж­ко­ва па­ла­та Ук­раї­ни іме­ні Іва­на Фе­до­ро­ва» за спри­ян­ня Одесь­кої об­лас­ної дер­жав­ної ад­міністра­ції, Одесь­кої об­лас­ної та Одесь­кої місь­кої рад, Ук­ра­їнсь­ко­го ін­сти­ту­ту кни­ги, Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­гані­за­ції «Ук­ра­їнсь­ка біб­ліо­теч­на асо­ціа­ція» та Все­ук­ра­їнсь­кої гро­мадсь­кої ор­га­ні­за­ції «Біб­ліо­по­ліс» про­во­дять Все­ук­ра­їнсь­ку ви­став­ку-фо­рум «Ук­ра­їнсь­ка кни­га на Оде­щині».

Останні новини:
23:18 01.05.2024
22:01 01.05.2024
20:15 01.05.2024
20:10 01.05.2024
19:53 01.05.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.933