ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Корпорація монстрів» розповіла про 2 крупних донорів допомоги Захисникам України
14:25 / 21.05.2024

ОДЕСА, 21 ТРАВНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленнях на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

Вночі прийшов відгук. Вони доволі часто приходять, такі відгуки, але частіше залишаються в черзі на «треба написати допис» бо майже кожного дня збір, збір, збір.. таки часи в нас, нажаль

Але сьогодні, поки я чекаю чергових медиків, які ідуть за своїми наплічниками я напишу про людину, яка допомагає фонду вже багато років і завжди це робить ось таким чином:

Захожу я перевіряти рахунки і бац, мільон. Кожного разу пишу : Егор дякую. а на що будемо витрачати?

Кожного разу отримую відповідь:

Катерина, ви знаєте краще.

За останні два місяця він задонатив два переказа по 1 млн грн, з яких я кожного разу брала 500 тис на тактичну медицину.

1 млн грн це приблизно 35 медичних наплічників для Еваків. Ще мільон пішов на інший проект.

В наплічниках медика є і внутрікістковий доступ, і вузловий турнікет, і амбу і величезна купа такмеду і шовний, і системи для переливання крову, інфузіі в тд.

Це дає можливість надавати розширену допомогу на етапі евакуації, коли стаб далеко.

Купа врятованих життів

Егор Гребенников дякую вам. Зараз такі перкази доволі рідка штука. Але нам пощастило- в нас вже багато років є довіра такого донатора як ви.

Дякую вам

І Дякую всмі, хто допомагає збирати на тактичну медицину всім фондам, які займаються цією проблемою. Ви всі навіть не уявляєте скільки завядки вам людей повернуться додому..живими.

Добрий ранок, місто

Одеса

На день ближче до перемоги

Наталія Войцеховська

Дякую Вам!!Егор Гребенников

***

Ми товаришуємо давно. Вже багато років вони підтримують проекти Корпорація Монстрів. Ращом з нами вони Лікували Дітей, годували літніх, а з 22 року постійно підтримують ЗСУ

Сьогодні в мене просто неймовірне свято.

Свято в мене, а також у купи бойових медиків по всіх лінії фронту)

Вже 200 нош волокуш вже в нас. А буде більше, бо цілий Мільон гривень надали ТОВ «Фортуна» щоб хлопці могли витягнути всіх своїх..

Ми, звісно, хотіли зробити гарне фото. Але в цьому фонді як не було нормальних людей та смм та фотографа так і не треба було починати)))

Спочатку зробили норм, але потім зрозуміли, що не влізли всі ноші на фото. А коли вирішили переробити, то вся ця джамалунгма нош почала розвалюватися на очах. Бакстер, який сидів на цій горі, почав лізти мені на голову; я чуть не звалилася з лавки, на яку взгромоздилася, щоб бути поверх всіх нош; Лютий носився за розізджающимися ношами. Співробітники реготали.

Короче як завжди змішалися «люди, ноші та собаки» але я все одно щаслива, бо 250 нош це не тільки врятовані життя, а ще й купа нагодованих хлопців та хлопців з БК- бо ці ноші використовують і для такого також. Одна людина може тягнути на собі доволі далеко купу речей чи пораненого. На звичайних ношах для перенесення потрібно 4/6 людей.

ФОРТУНА ви кращі! ДЯКУЄМО

Не жалійте бульласка реакції та комментів

Такий приклад допомоги дуже важливий зараз і треба, щоб побачило це якнайбільше людей

Дякую дуже )


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Прогнозованість та історії успіху: Сергій Токарєв про те, як розвивати tech-індустрію України
Аби розвивати український технологічний сектор та залучати іноземні інвестиції, необхідно показувати світові прогнозованість. У цьому переконаний Сергій Токарєв tech-бізнесмен та співзасновник інвестиційної групи Roosh, яка розвиває та масштабує технологічні бізнеси у всьому світі.

Вистава Одеського музично-драматичного театру ім. В Василька у шортлісті 6-ого Фестивалю-Премії «ГРА»
Ще один етап 6-го Всеукраїнського театрального Фестивалю-Премії «ГРА» успішно пройдено: експерти наживо переглянули вистави лонгліста, провели голосування і сформували шортліст. Тож Національна спілка театральних діячів України (НСТДУ), яка є засновницею та організаторкою Фестивалю-Премії, оприлюднила список вистав, які пройшли до ФІНАЛУ. У списку у номінації «За найкращу камерну виставу» постановка Олександра Самусенка «1900-й. Легенда про піаніста» Одеського академічного музично-драматичного театру імені В. Василька.

Останні новини:
17:09 26.07.2024
16:42 26.07.2024
15:52 26.07.2024
14:37 26.07.2024
13:11 26.07.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.947