ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Корпорація монстрів» завершила збір на антени для Захисників України і одразу оголосила новий
11:43 / 22.05.2024

ОДЕСА, 22 ТРАВНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленні на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

Збір на антени закрит ! Зібрали за вечір майже 300 тис тому вистачить і на два антени і ще на 10 фпв зібрали для 72 бригади.

Дякую!!

Вибачаюсь але знов буде збір. Невеликий але терміновий. Але спочатку буде історія, яка притомній людині має здаватися сюром та маячнею- ну як таке може бути в 21 сторіччі?

Але воно є. І не одна така історія — їх сотні, тисячи..

Просто по тв не розповідають про таке. Там ми ось ось в Криму будемо снідати. Мені здаєтсья такі історії треба розповідати. Щоб частина населення, яка досі не зрозуміла, що ця війна на знищення всіх нас- прокинулася. А може це і немає сенсу, бо ці кому не все одно і так все знають. А іншим пофіг. Але мені треба розповісти. З цим наодинці тяжко.

ці історії вони ж про таких саме як ми. Про українців, які просто вирішили, що не будуть чекати, поки депутати чи хто там ще має захищати країну, підуть. Поки мобілізація буде така як треба. Поки влада стане забеспечивати всім необхідним. Поки політики приїдуть до тями, командири стануть всі білими та пухнастими і зуби драконів будуть ставити, а не скидати десь поки врожай зберуть…

Вони встали і пішли захищати свою родину, краіну. і всіх нас.

Звісно ті, кому б це треба було читати, на мене не підписані.

вони сидять в клубах, їздять за кордон, купують автівки та домівки (ті, хто позаможніше) чи просто живуть своє звичайне життя , бо все це десь там і не про них. Вони відписуються від таких як ми чи від військових які щось розповідають. Вони досі з’ясовують хто з них більш потужніше захищає єкономічний фронт катаючись на конференції та круглі столи. Та проводячи купу зустрічей по питанню «відбудова України та інше..»

Вони досі ходять на концерти квартала чи слухають російську музику (ну а що такого?? Це ж просто співак (с)

Як вони не розуміють що все це їм вдається тимчасово. І тільки тому, що хтось зараз за них стоїть насмерть.

Як достукатися до них всіх я не знаю. Коли оркі стануть стукати в їхні двері буде запізно. А з таким відношенням до мобілізації, до виконання своїх обов’язків, до допомоги це може статися куди швидше, ніж ми думаємо.

Декілка людей потрапили в пастку. В них було 15-20 хвилин і по рації вони зв’язалися з командиром. А той зв’язався з іхніми близькими. І вони ось так, затискаючи рацію біля телефону, прощалися..

Я думала таке останній раз трапилося з людством, коли телефонували люди з башень всесвітнього торгового центру. Телефонували, розуміючи, що більше не побачать близьких і казали про те, як вони кохають їх, як жаліють про згаяний час на щось неважливе, як сумують і як хочуть бути поруч. Але .. я звідти вже не виберусь. Я кохаю тебе. Завжди. Пам’ятай про мене.

Саме зараз такое саме трапляється в нашій країні.

Саме зараз, поки ви читаєте допис, прокидаєтесь дома, працюєте, ходите в спортзал чи купуєте каву в кав’ярні дивлячись на чудові одеські чи київськи ранкові вулиці, хтось телефонує сказати «я кохаю тебе, вибач. Прощавай»

А хтось не встигає навіть зателефонувати.

І потім десь в стрічці знов з’явиться фото «загинув такий то» і знов більшість проскролить бо трішечки вже набридло, трішечки соромно Да і навіщо нам знати ці втрати? Люди і так нервують (с)

А чиясь мати чи жінка отримає телефонний дзвінок : вас викликають до воєнкомату.

Де їй вручать похоронку чи скажуть

Ваш син зник безвісті. Треба чекати.

І знов мені будуть телефонувати друзі, я буду телефонувати командирам з’ясовувати чи дійсно загинув чи бачили як.

А потім буду сидіти над голосовим повдіомелнням в ступорі:

В Сергія потрапив дрон. Тіло залишилося вже на окупованій теріторіі. Хлопці відходили і не змогли його забрати. Вирішуй сама чи казати жінці чи нехай вона думає, що він потрапив в полон..

Я ненавиджу свої можливості та зв’язки. Але коли телефонують про таке і відмовити не можу. Але історія про прощання по рації мене стерла на деякий час зсередини. наглухо.

Мені треба до завтра зібрати 180 тис грн на дві антени для тих, хто ще живий. Хто має шанс повернутися. Але якщо їм не допомагати кожного дня, то ці шанси різко падають.

160 тис для аєророзвідки 63 окремої механізованої бригади. Терміново. На завтра антени вже отримаємо. Але оплатити дали нам день. А нам ще 30 фпв треба оплатити для 72 бригади.. там рахунок на 360 тис, а ми захлинулись в запитах від медиків.

Обіцяю потім декілька днів мовчати.

Фото отримувачів допомоги реального часу — працюють в пеклі але все одно посміхаються..

Монстробанка https://send.monobank.ua/jar/7Eyzu11b21

PayPal в $ serzheniuk.vladyslav@gmail.com

«Основний рахунок карта Приват 4246001003297797

Для переказів з інших банків треба ввести реквізити : БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «КОРПОРАЦІЯ МОНСТРІВ» код 41569293, IBAN UA543052990000026000004918005 , в АТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 305299


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Прогнозованість та історії успіху: Сергій Токарєв про те, як розвивати tech-індустрію України
Аби розвивати український технологічний сектор та залучати іноземні інвестиції, необхідно показувати світові прогнозованість. У цьому переконаний Сергій Токарєв tech-бізнесмен та співзасновник інвестиційної групи Roosh, яка розвиває та масштабує технологічні бізнеси у всьому світі.

Вистава Одеського музично-драматичного театру ім. В Василька у шортлісті 6-ого Фестивалю-Премії «ГРА»
Ще один етап 6-го Всеукраїнського театрального Фестивалю-Премії «ГРА» успішно пройдено: експерти наживо переглянули вистави лонгліста, провели голосування і сформували шортліст. Тож Національна спілка театральних діячів України (НСТДУ), яка є засновницею та організаторкою Фестивалю-Премії, оприлюднила список вистав, які пройшли до ФІНАЛУ. У списку у номінації «За найкращу камерну виставу» постановка Олександра Самусенка «1900-й. Легенда про піаніста» Одеського академічного музично-драматичного театру імені В. Василька.

Останні новини:
17:09 26.07.2024
16:42 26.07.2024
15:52 26.07.2024
14:37 26.07.2024
13:11 26.07.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.978