ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Корпорація монстрів» відзначає 10-ліття своєї діяльності новим збором
12:26 / 10.06.2024

ОДЕСА, 10 ЧЕРВНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленні на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

Як ти будеш святкувати десятирічча фонду? — Запитала мене п’ять років тому DinKa Kazatsker

Це який буде рік? 2024? А ми збираємося стільки існувати? А Мені скільки буде років тоді? 47? Напевно Буду сидіти в інвалідному візочку і пускати слину. Да і не факт, що доживу. 47 років це ж якась глибока старість)

10 років тому я написала перший допис в Фб, що в Одесу привезли 500 дітей, евакуйованих з луганської області і їм терміново потрібна допмога.

І понеслася..

кожний місяць тоді я казала «ну ось ще трішечки допоможемо і все- повертаємося до своїх справ». Так пройшло 10 років)

Не до свят зараз, але все ж таки кругла дата, хоч поки неофіційна- бо спочатку було три роки волонтерства. Зареєстрували фонд ми в 2017.

10 років, Діти, вимушені переселенці, літні люди, допомога дитячим булинкам, добрий обід для пенсіонерів, опікове відделеня, лекціі лікарів, замок монстів- концерти, вистави, літературні читання, благодійни кінопокази, багаторічна допомога лікарням — обладнання, ремонти, ліки, потім кисневі станції, концентратори та ШВЛ і тут бац .. поїздки на фронт, міномети, кулемети, дрони, 25 тонні крани, єкскаватори, автівки, човни, таємні проекти, навчання пілотів та повний офіс паяльників і іншого обладнання, яке я навіть уявити не могла собі у самом страшному сні.

а ще трішечки мітингів на захист віськових, яки викликали хвилю по всій країні. Мене к такому життя не готувало)

10 років, тисячі врятованних життів (тільки в ковід завдяки вашому кисню 6,5 тис паціентів були врятовані дома, не маючи змоги потрапити до лікарень) сотні неймовірних історій врятованих дітей і дорослих в опіковому відделені і в реанімаціях лікарень по всій країні і вже дестяки тисяч військових, які отримали допомогу.

Ми Вже давно вийшли за межи регіона і, вже маіже чотири місяця тому, вийшли за межи мільярда грн наданної допомоги.

докотилися ми до таких цифр завдяки вам всім і завдяки всім, хто був зі мною поруч всі ці роки.

Я кожного дня дякую тим, хто донатить (бо саме від них залежить скільки ми зможемо допомогти)

Але Сьогодні про тих, хто поруч — про співробітників фонду. Людей, які не працюють, а вже багато років живуть ідеєю, що існувати тільки заради себе просто немає сенсу.

Ненормований робочий тижеднь, який останні 4 роки став.. ненормованими робочими роками. Перші три роки відстуня заробітна плата (навпаки виносилося все з домівок))

потім ще три роки мінімальна заробітна плата, і тільки останні три роки плюс мінус.. (хоча я мрію збирати на адмінку більше і платити краще). Засновниця та директорка, яка приходить на роботу о сьомій і уходить остання і вимагає від всіх надзусиль та повної самовіддачі.

Короче кажучи не робота, а мрія)

Але вони кожного дня приходять і віддають себе заради інших. І я вдячна кожному, хто ці роки так чи інакше доєднався до Корпорація Монстрів. Всі ці результати та величезна довіра десятків тисяч людей — це результат нашої з вами роботи та відданості нашій справі.

Але особливо я вдячна тим, хто витримав останні 4 роки.. бо це були (і досі є) дуже тяжкі роки, саме з точки зору фізичних та моральних навантажень.

я вклоняюсь всім хто витримав і досі поруч. низько. Ви моі герої.

Тож більше 1 мільярда грн за ці роки при мінімумі витрат.

Тому Сьогодні прошу привітати всіх монстрів переказами на адмінрахунок заради того, щоб ми могли продовжувати робити свою справу. (Нагадую, що Адмінвитрати збираються на окремий рахунок і складають від 1,5 до 2,5 відсотків.)

Теоретично на 10 років треба було б збирати круглу сумму типу 10 млн- але цих коштів нам би вистачило на майже 3,5 роки роботи а я так далеко не загадую)

Тому скільки зберемо стільки і зберемо. Зберемо багато- директорка буде спати спокійно довго).

Не зберемо- ну так і буде. Все одно сьогодні ми всі живемо одним днем і планувати довгостроково щось не має сенсу.

Мені хотілося зробити велике свято, купу відосів, викласти купу фото, завалити вас супер звітами та відгуками від тих, кому ми з вами допмогати всі ці роки але часу на все це зараз дійсно не має і настрою також чесно кажучи.

Да і витрачати кошти на святкування, мерч, рекламу зьемки та всі ці «медійнорекламні фантіки» я ніколи не вміла — краще я пачку памперсі взайву куплю (с) ну а тепер зайвий дрон.

Я обов’язково зроблю це в 2027. На офіційне 10 річча. Ну звісно, якщо ми до 27 року доживемо)

Дякую всім, хто поруч всі ці роки. Дякую всім «спартанцям», які підтримують своїми донатами саме нашу роботу. Я про це окремий допис напишу обов’язково — фонд ніколи не витрачав гроші, які донатять на допомогу і вижив саме завдяки всім вам.

Чортова дюжина монстрів (а саме стільки нас працює в фонді) дякує сьогодні вам і благає не зупинятися.

Обовзяково Напишить Marjana Ozhhevych чи мені ваше призвіще ім’я та номер телефону-

Ми підготували купу подяк від фонда, але без ваших імен не можемо їх роздрукувати.

на жаль, в приваті не показуть всі ваші данні.

Порвемся обов’язково, вистоємо і ось тоді будемо святкувати.

В нас навіть не має фото, де всі ми разом

Тому Фото до допису, це єдине що збереглось в телефоні з 14 року- одно з перших якихось засідань по питанням переселенців 2014 рік. Вираз обличча вже тоді казав «Боже, як мене сюди занесло?»)

Банка для донатів та рахунки нижче- не стримуйте себе будьласка хоч 1 грн хоч мільон. Ми зараз як в ЗСУ — чим більше зберемо тим довше протримаємося.

https://send.monobank.ua/jar/7MTPeHrhd1

карта Приват 5169 3305 1745 1883

Для переказів с інших банків обов’язково ввести реквізити

: БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «КОРПОРАЦІЯ МОНСТРІВ» код 41569293, IBAN UA313052990000026006014912998 , в АТ КБ «ПРИВАТБАНК» МФО 305299

З днем народження, монстри.

Ваша директорка землетрусів

Одеса 2014-2024

Якщо хтось завітає до нас, то нагадую що квіти можуть бути тільки в горщиках. Бо ваш диреткор тепер ще й мамкін ботанік-садовод..))


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

В Україні з'явилася дитяча книга про дихання “Фух і Дмуха”, що вчить дбати про власний емоційний стан
Книжка допомагає дітям від 6 років та їхнім батькам опановувати дієві дихальні вправи, які відіграють важливу роль у формуванні фізичного та ментального здоров'я. Історія про “Фух і Дмуха” написана Яриною Завадович спільно з дитячою психологинею Наталією Пашко за ініціативи бренду Kite. Ілюстрації до книги розробив митець і графічний дизайнер Олесь Дерега. Книга вийшла у молодому українському видавництві Onde Publishing.

Останні новини:
17:18 26.06.2024
16:09 26.06.2024
15:45 26.06.2024
14:08 26.06.2024
13:39 26.06.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.921