ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Корпорація монстрів» з нагоди 10-ліття своєї діяльності подякувала партнерам, які «допомагають, допомагати»
11:43 / 12.06.2024

ОДЕСА, 12 ЧЕРВНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленні на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

Ми як на весілля в селі вже третій день «святкуємо» десятирічча тобто дякуємо всім вам, хто підтримує саме діяльність фонду.

Сьогодні наша величезна подяка партнерам, які системно та наполегливо допмогають нам допомагати.

Це може буде сама різноманітна допомга- хтось, як МТБанк та Юрий Кралов вже багато років надає кошти на оплату комунальних платежів, ктось робить кожного місяця перкази від 20-50 тис на кожномісячні витрати фонду — зарплати, податки на зарплату. Valery Volkov Левада Ievgeniy Ivanovich Олексій Парфьонов Dmitry Protserov Shota Starina Khajishvili Mike Shyrokov Медичний дім Odrex Tigran Arutiunian

ФОП «Безсмертний С.В» ФОП «ФатаманюкС.О.» ТОВ «ДМД СИДС», ТОВ «Форт. Одеса», ТОВ«РД ЛАБС» Водний Світ

Лідія Лемехова Сніжна Панда / Snow Panda

ТОВ «Блумі, Chesva Enterprises Limited.

Хтось робить нам новий дах у приміщенніMykola Kutsak та будівельна компанія Будова. Чи допомогає закінчити роботи в офісі і нарешті, на 10 річча фонду, припинити героїчно працювати при температурі 7-10 градусів та отримати (кажу це з придихом) справжню вбиральню та туалет не на вулиці.

АГРОМАТ Благодійний фонд «Ми — сім'я» Юрий Рекмистренко Yulia Drobysheva Олена Галочка дякуємо!

Можно закупати канцелярію чи оргтехніку (а ми, до речі, витрачаємо просто купу бумаги на всі звіти акти та договори)

Хтось як Юрій та Ігор раз на рік дає можливість мені надавати плюшки співробітникам у вигляді премій к новому року. І так далі. (Вони не люблять, коли їх відмічаю а я їх дуже люблю)

Великі бізнеси та маленькі ФОП — ми раді кожному в родині монстрів.

Ви завжди можете долучитися і стати нашими партнерами та «батьками» фонду, які піклуються щоб діти «поїли і були в шапці»)

Ми з співзасновницєю фонду DinKa Kazatsker за це будемо славити вас та ваші компанії на сайті фонду, в розмовах, дописах та я, особисто, в своїх думках та кожноденних молитвах (я не віруюча але молитися за «батьків» вмію ще як)) дякувати вам за спокійно сон директора фонду- бо коли я продивляючись перкази саме на адмінразунок іноді і в стані «Боже ми всі помремо» а останній час я розумію, що ми зможемо працювати ще і ще.

Ну і окремо подяка всім спартанцям, які кожного місяця переказують свої 300 грн незважаючи нінащо! Ви кращі

Пишаюсь, що в спартанцях є велика кількість військових. Це неймовірно круто

Обіймаю та дякую

Окремий рахунок на адмінвитрати на сайті фонду. По організаційних питаннях чи то написати листа офіційного чи отримати подяку на вашу організацію чи запропонувати нам співробітництво та отримати від нас за це величезну любофф

Це все до мене в особисті


Пошук:
розширений

Автор
Почему до датчика уровня сахара от Apple еще далеко
По данным Международной федерации диабета (IDF) за 2021 год, от диабета страдают 10,5% людей в возрасте от 20 до 79 лет и половина из них не знает об этом. Согласно прогнозам, к 2045 году этим заболеванием будет болеть на 46% больше — каждый восьмой взрослый или 783 миллиона человек. Эта перспектива пугающая, но не удивительная, учитывая текущую ситуацию

В Україні з'явилася дитяча книга про дихання “Фух і Дмуха”, що вчить дбати про власний емоційний стан
Книжка допомагає дітям від 6 років та їхнім батькам опановувати дієві дихальні вправи, які відіграють важливу роль у формуванні фізичного та ментального здоров'я. Історія про “Фух і Дмуха” написана Яриною Завадович спільно з дитячою психологинею Наталією Пашко за ініціативи бренду Kite. Ілюстрації до книги розробив митець і графічний дизайнер Олесь Дерега. Книга вийшла у молодому українському видавництві Onde Publishing.

Останні новини:
17:18 26.06.2024
16:09 26.06.2024
15:45 26.06.2024
14:08 26.06.2024
13:39 26.06.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.926