ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Корпорація монстрів» продовжує збирати на турнікети для Захисників України
11:37 / 26.07.2024

ОДЕСА, 26 ЛИПНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленні на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

Відчай.

Відчуття, яка все частіше всі ми відчуваємо.

Відчай, відчуття кожного, хто займається допомогою ЗСУ, бо я не знаю жодного волонтера чи фонда який би зміг закрити всі запити, які отримає.

Відчай, відчуття яке кожного дня накриває мене як хвиля коли я продивляюсь рахунки на яких все менше коштів а замовлень все більше

Вперше в історії існування фонду на рахунку фонда залишилося 70 грн. А ще, Вперше за 10 років, у нас трапився борг майже 1 млн.

Бо ми замовили турнікети та детектори дронів, щоб якнамога швидше передати на фронт. Постачальники нас знають як дуже відповідальних партнерів тому пішли на зустріч. А «по дорозі» треба було терміново викупити дрона для 28 та 59 бригади, окуляри та пульти, замовити щогли. І кожен запит був такий, що не можно було його не закрити. Я сподівалась на маленькі кожноденнв збори які ми закривали доволі швидко але більше ніж ці збори зібрати не виходило.

Вчора після мого звіту за травень і 25 млн грн допомоги ЗСУ ви накидали нам на рахунки майже 200 тис.

Я почала ділити ці кошти та писати постачальникам, що ми обовʼязково розрахуємося, але всім будемо переказувати по трішечки. Не зважаючи що просити це моя робота, для мене це (як не дивно) дуже тяжка складова психологічно- просити я не вмію. Зазвичай просто пишу допис і чекаю коли ті, до кого я досутчалася прийдуть на допомогу.

А ось знов трапилося диво,

хоча саме він мій допис і не побачив, але саме вчора прийшов переказ на півмільйона грн!!! Ось так це трапляється: майже кожного місяця, до мене заходить бухгалтер і каже: Егор знов переказав півімільона!

я їду в листування до нього с питанням «на що витрачати» і кожного разу отримую відповідь :

Катерина дякую вам за вашу роботу. Ви краще знаєте на що.

Два три речення це все наше листування багато років, Але кожного разу він знов повертає мені надію, що ми вистоємо бо зʼявляється в самі критичні моменти.

Егор Гребенников дякую вам та обіймаю.

Десь в всесвіті в нас з вами є якийсь звʼязок бо кожен раз коли ми на межі зʼявляєтесь ви.

Дякую

Ну і ми продовжуємо збір на основний рахунок і на рахунок тактичної медицини. Бо війна, на жаль, продовжується і вона набагато ближче ніж всім тут здається..

https://send.monobank.ua/jar/5AcQHHb9pK

Рахунки в коментарях. Боргу залишилося ще 300 тис ну і треба працювати далі звісно

Тактична медицина зараз наш пріоритет

Турнікети, вузлові та абдомінальні турнікети, внутрікісткові доступи, нощі волокуші це все дуже коштовно але вкрай необхідне на фронті. А ще, все це поки не постачається в достатньому обсязі командуванням медичних сил чи не постачаться зовсім.


Пошук:
розширений

Автор
Безоплатна освіта для партнерок українських військовослужбовців та ветеранів: Projector Foundation оголошує другий набір
Projector Foundation< оголошує набір на безоплатне онлайн-навчання у сфері креативних та IT індустрій. Це продовження проєкту, спрямованого на здобуття професійних навичок та підтримку кар’єрних можливостей жінок-партнерок українських військовослужбовців та ветеранів.

В Україні з'явилася безоплатна онлайн-платформа для вивчення математики
Наразі на Khan Academy доступні три курси українською – з арифметики, основ алгебри та матаналізу – все у форматі коротких відеоуроків, конспектів і тестів.

Останні новини:
15:08 07.09.2024
12:47 07.09.2024
12:45 07.09.2024
12:44 07.09.2024
12:01 07.09.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.896