ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Міськрада: в Одесі провели форум громадянського суспільства
13:11 / 26.07.2024

ОДЕСА, 26 ЛИПНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я — У Міжнародному культурному центрі UNION в Одесі відбувся форум громадянського суспільства «Можливості та партнерство».

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в департаменті інформації Одеської міськради (телеграм-канал).

В повідомленні міськради сказано:

Головна мета форуму – сприяння ефективній комунікації між організаціями громадянського суспільства (ОГС), міжнародними організаціями та органами місцевого самоврядування з метою розвитку сталого та відповідального партнерства, розробки ефективних рішень реагування на виклики воєнного часу.

До участі були запрошені місцеві громадські та волонтерські організації, громадські діячі, представники міжнародних місій, державних установ та соціально відповідального бізнесу.

Почесними гостями форуму стали постійна координаторка системи ООН в Україні пані Деніз Браун і заступник Міністра соціальної політики України Назар Танасишин.

«Таке широке представництво говорить про розвиток нашої співпраці. І головне — її ефективність», — звернувся до представників громадськості мер Одеси Геннадій Труханов.

«Коли я приїхав до Одеси, у мене було багато запитань. У відповідь я отримав круті конкретні рішення, які вже працюють у місті. Тому я не міг не відвідати форум, де зібралися усі ті люди, які втілюють ці рішення в життя», — зазначив Назар Танасишин.

У рамках заходу представники організацій поспілкувались із міським головою та надали свої пропозиції. Також було проведено декілька панельних дискусій, спрямованих на розвиток взаємовідносин між владою та громадою.


Пошук:
розширений

Роман Сирінський
ЛЕНІНСЬКА МОДЕЛЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ ЯК ОДНА З ТЕОРЕТИЧНИХ ОСНОВ РОСІЙСЬКИХ ШОВІНІЗМУ ТА ІМПЕРІАЛІЗМУ РАДЯНСЬКИХ ТА ПОСТРАДЯНСЬКИХ ЧАСІВ
Стаття присвячена аналізу ленінської національної політики та розвінчанню як радянського міфу про її кардинальну відмінність від практик, які мали місце в національній політиці СРСР постленінського періоду, так і міфологем сучасної російської пропаганди, яка вслід за своїм диктатором часто твердить про «створення» України Леніним та більшовиками.

CYBER SECURITY CAMP: за підтримки кіберполіції пройде конкурс з кібербезпеки для студентів
За сприяння кіберполіції України, компанії Binance, Харківського національного університету внутрішніх справ та ГО «Брама» незабаром стартує національний конкурс для студентів CYBER SECURITY CAMP. Метою заходу є підвищення обізнаності молоді в питаннях цифрової безпеки, протидії онлайн-загрозам та навичок у сфері кібербезпеки.

Останні новини:
17:29 17.10.2024
16:23 17.10.2024
15:13 17.10.2024
14:15 17.10.2024
13:14 17.10.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.220