ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




«Корпорація монстрів» та EPAM Ukraine обладнали великий стабпункт для Захисників України
12:04 / 11.10.2024

ОДЕСА, 11 ЖОВТНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Лідер одеських волонтерів з «Корпорації монстрів» Катерина Ножевнікова описала основні досягнення та проблеми фонду за останній час.

Як передає кореспондент ІА «Контекст-Причорномор'я», про це йдеться на Фейсбук-сторінці лідера одеської благодійної організації «Корпорація монстрів» Катерини Ножевнікової.

У повідомленні на сторінці Katherine Nozhevnikova сказано:

Навіть не стану брехати, що я не слідкувала та (десь дуже глибоко в душі)) не заздрила такому крутому партнерству, коли натрапляла в мережі на дописи про цих хлопців.

Кожен раз я думала про те, скільки же українців отримує допомогу від них і як це неймовірно круто в них виходить — бо вони не обрали тільки якийсь один напрямок, а вони зʼявляються там, де саме в той момент потрібна допомога.

І ось декілька місяців тому роздався довгоочикуваний дзвінок.

Катю. Привіт. Це Сергій і Олег.

Ми їдемо до вас знайомитися.

В мене завмерло серце

Першим Результатом розмови не більше ніж на годину стала закупівля медичного обладнання на 615 тис грн!!!

Тож доповідаю:

Найбільша ІТ-компанія України

EPAM Ukraine та «Корпорація монстрів» обладнали великий стабілізаційний пункт для захисників. До речі единий на дуже важливому напрямку.

ШВЛ, монітори паціента, хірургічні ліжка, стерілізатори парові та повітряні, дефібрилятори, вакуумні ноші, інфузомати, та (барабанний дріб) гемотологичний аналізатор ! Все обладнання вже рятує українців, які потерпають від (фб мене знов заблокує, тому ви далі знаєте про що мова )

Ну а щоб ви розуміли масштаби допомоги, яку надає компанія то ось декілка цифр: (вражаючих)

З початку повномасштабного вторгнення ІТ-компанія виділила 650 мільйонів гривень на підтримку України. Це проєкт «Загартована сотня» де Силам оборони передали понад 100 пікапів. Компанія профінансувала 300 наплічників, укомлектованих засобами тактичної медицини (кращим з кращих- фонду Лелека) також фінансову допомогу у 2 млн грн отримав «Охматдит» після обстрілу у липні. А Минулого року, EPAM допомогла у відновленні одеського політеху. Вибуховою хвилею було знищено понад 1800 вікон, компанія передала вишу понад 700 тисяч гривень на відновлення.

А ще наш спільний проєкт був дуже швидко затверджений командою! За це наша окрема подяка EPAM, бо ви навіть не уявляєте як зазвичай це довго і складно затверджувати та готувати проєкти з великими компаніями

Кажуть, хто врятував одне життя той врятував всесвіт

Sergii Garashchuk та Oleg Shaparenko та всі

Хлопці та дівчата з EPAM рятують своєю

Допомогою тисячі таких всесвітів — захисників, дітей, дорослих, літніх.

Одеса

10.24

На день ближче до перемоги

Дякуйте один одному, будь ласка. Коментуйте такі дописи, щоб їх

Бачило більше людей .

Наша бульбашка, який не все одно, має розширятися. Інакше не вистояти..


Пошук:
розширений

Роман Сирінський
ЛЕНІНСЬКА МОДЕЛЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ ЯК ОДНА З ТЕОРЕТИЧНИХ ОСНОВ РОСІЙСЬКИХ ШОВІНІЗМУ ТА ІМПЕРІАЛІЗМУ РАДЯНСЬКИХ ТА ПОСТРАДЯНСЬКИХ ЧАСІВ
Стаття присвячена аналізу ленінської національної політики та розвінчанню як радянського міфу про її кардинальну відмінність від практик, які мали місце в національній політиці СРСР постленінського періоду, так і міфологем сучасної російської пропаганди, яка вслід за своїм диктатором часто твердить про «створення» України Леніним та більшовиками.

CYBER SECURITY CAMP: за підтримки кіберполіції пройде конкурс з кібербезпеки для студентів
За сприяння кіберполіції України, компанії Binance, Харківського національного університету внутрішніх справ та ГО «Брама» незабаром стартує національний конкурс для студентів CYBER SECURITY CAMP. Метою заходу є підвищення обізнаності молоді в питаннях цифрової безпеки, протидії онлайн-загрозам та навичок у сфері кібербезпеки.

Останні новини:
10:51 16.10.2024
10:21 16.10.2024
10:08 16.10.2024
09:22 16.10.2024
09:16 16.10.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.987