ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Одеським дизайнерам розповіли, як заробляти від 700 доларів під час війни
14:46 / 07.11.2022
Одеським дизайнерам розповіли, як заробляти від 700 доларів під час війни

У четвер, 3 листопада 2022 року, в міському коворкингу Cluster, пройшла зустріч дизайнерської спільноти Одеси з представником американського маркетплейсу з продажу графічних матеріалів MasterBundles. Одеські дизайнери дізналися, що саме зараз цінують західні замовники у фрілансерах з України, та як заробляти від 700 доларів під час війни навіть початківцям.

На зустрічі CEO стартапу MasterBundles Микола Токарєв розповідав про два великі напрямки за якими дизайнери зараз можуть спробувати знайти собі замовників – це фріланс-біржі та розміщення вже готових продуктів на маркетплейсах.

Більшу частину зустрічі присвятили саме маркетплейсам, оскільки за словами Миколи: ті емоційні гойдалки та велика кількість невизначених і швидко змінюючихся факторів, з якими стикнулись дизайнери під час війни, не дають можливості початківцям швидко шукати для себе нових замовників.

З маркетплейсами ж зовсім інша історія, ви просто виробляєте якийсь дизайнерський продукт, коли вам зручно, а потім розміщуєте його на продаж. Оскільки мова йде про графічний та веб-дизайн, тож один продукт можна продавати безліч разів різним замовникам у вигляді шаблонів.

Крім цього, саме MasterBundles з початком війни як міг підтримував українських дизайнерів, спочатку виділивши окремого україномовного менеджера, який допомагає будь-якому бажаючому розмістити свою першу роботу, а потім взагалі скасувавши на певний проміжок часу комісії за свої послуги з продажу для усіх українських дизайнерів. Все це відбулося за підтримки мультипродуктової IT-компанії Boosta, що інвестувала в проект через свій фонд прямих інвестицій Burner.

Під час сесії запитань-відповідей дизайнери найчастіше питали про ринок маркетплейсів, ведення бухгалтерії, дотримання юридичних вимог.

Довідка

Masterbundles – онлайн маркетплейс для дизайнерів, де можна купити та продати шрифти, шаблони сайтів, графіку, плагіни тощо.

Boosta – міжнародна ІТ компанія, що створює та просуває в різних сегментах на західних ринках численні digital бізнеси.

Burner – інвестиційний фонд, створений успішними підприємцями, які прагнуть збільшити потенціал перспективних проектів. Одна з головних переваг фонду це надання проектам так званих “смарт мані”, коли разом з грошима стартап отримує експертизу провідних фахівців фонду.


Коментарі

Немає коментарів
Контрольний код: *
 
 
введіть, будь ласка, літери, які ви бачите зліва
Ваше ім'я: *   Ваш e-mail:
Коментар: *
Пошук:
розширений

Роман Сирінський
ЛЕНІНСЬКА МОДЕЛЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ ЯК ОДНА З ТЕОРЕТИЧНИХ ОСНОВ РОСІЙСЬКИХ ШОВІНІЗМУ ТА ІМПЕРІАЛІЗМУ РАДЯНСЬКИХ ТА ПОСТРАДЯНСЬКИХ ЧАСІВ
Стаття присвячена аналізу ленінської національної політики та розвінчанню як радянського міфу про її кардинальну відмінність від практик, які мали місце в національній політиці СРСР постленінського періоду, так і міфологем сучасної російської пропаганди, яка вслід за своїм диктатором часто твердить про «створення» України Леніним та більшовиками.

Відкриття виставки «Наказано не знати: українські археологи в лещатах тоталітаризму»
29 жовтня 2024 року о 12.00 в Одеській національній науковій бібліотеці за підтримки Першого міжрегіонального територіального відділу Українського інституту національної пам'яті відбудеться відкриття виставки «Наказано не знати: українські археологи в лещатах тоталітаризму». Експозицію присвячено археологам, які попри жорстокі репресії та цензуру продовжували свою наукову діяльність і залишили важливий слід в історії археологічної науки. Виставка репрезентує долі 19 визначних археологів, які стали символами цілих поколінь репресованих науковців і чиї досягнення були довгий час приховані або навмисне забуті.

Останні новини:
17:12 22.10.2024
16:16 22.10.2024
15:44 22.10.2024
15:21 22.10.2024
14:22 22.10.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011