![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
ЧТО ИЗМЕНИЛОСЬ В ЦЕНАХ НА МЯСО
09.08.2013 / Газета: Порто-франко / № 29(1175) / Тираж: 22000
Главное управление статистики в Одесской области сообщило, что в прошлом году в нашем регионе цены на мясо и мясопродукты выросли на 0,7 %. Зато в первом полугодии с. г. общий уровень цен на эти продукты снизился на 1,7 %. Снижение произошло в основном за счет удешевления свежих, охлажденных, замороженных говядины и телятины — на 4,7 %, свинины — на 4,0 % и мяса домашней птицы — на 1,6 %. Кроме этого, снизились цены на консервированные и переработанные виды мяса и продукты из него — на 1,4 %. А вот на соленое, копченое мясо и пищевые субпродукты общий уровень цен повысился на 0,9 %. Это стало следствием подорожания сосисок, сарделек первого и высшего сорта соответственно на 2,0 % и 1,4 %, варенокопченых, сырокопченых, вареных колбас высшего сорта — на 1,6-1,3 %. Автор: -
|
Пошук:
![]() Сергій Токарєв
Центральна та Східна Європа (ЦСЄ) має сильні сторони, які роблять з неї серйозного конкурента на світовому ІТ-ринку. Загальний обсяг стартап-екосистеми з 2014 року виріс у 15,5 рази в порівнянні з країнами Західної Європи. Але через брак відданих менторів і релокацію засновників стартапів регіон все ще залишається обмеженим. ІТ-бізнесмен та інвестор Сергій Токарєв розповів, як ЦСЄ мусить діяти, аби стати потужним стартап-хабом.
![]() 15 грудня о 15:00 в АРТ-просторі за адресою вул. Європейська, 67 відкривається фотовиставка Одеської обласної організації Національної спілки фотохудожників України «Місто світла і тіні».
Останні моніторинги:
00:00 18.12.2025 / Вечірня Одеса
00:00 18.12.2025 / Вечірня Одеса
00:00 18.12.2025 / Вечірня Одеса
00:00 18.12.2025 / Вечірня Одеса
00:00 18.12.2025 / Вечірня Одеса
|
||||||||||||||||
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2025 S&A design team / 0.017 |