ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




ОБЕРІТЬ СВОГО ПОСТАЧАЛЬНИКА ГАЗУ!
16.10.2021 / Газета: Чорноморські новини / № 82-83(22301-22302) / Тираж: 8525

МЕШКАНЦІ ОДЕЩИНИ МАЮТЬ ОБРАТИ РИНКОВОГО ПОСТАЧАЛЬНИКА ГАЗУ ТА УКЛАСТИ З НИМ ДОГОВІР

Із 1 жовтня ТОВ «ГАЗ ТЕКНОЛОДЖІ» припинило постачати газ своїм клієнтам на території Одеської області. Одесити отримують газ за рахунок тимчасового механізму страхування побутових споживачів. Він дає можливість клієнтам, що раптово втратили постачальника, не залишитися без газу, поки вони не здійснять перехід до нової газопостачальної компанії.

Із 1 жовтня 2021 року ТОВ «ГАЗ ТЕКНОЛОДЖІ», яке забезпечувало газопостачанням 126 тисяч побутових клієнтів в Одеській області, через невиконання вимог Кодексу газотранспортної системи припинило постачати газ населенню. Відповідно до Правил постачання природного газу цих клієнтів тимчасово обслуговуватиме постачальник «останньої надії» (ПОН) — Газопостачальна компанія «Нафтогаз України». Надалі для безпере-бійного газопостачання жителі Одещини мають обрати та підключитися до постійного ринкового постачальника. Станом на сьогодні в Україні газ побутовим клієнтам постачають понад 50 компаній. Обрати постачальника та порівняти ціни можна на онлайн-ресурсах «Газ-Правда» або «Газотека».

Наголошуємо, що клієнти, яких обслуговує постачальник «останньої надії», не стають автоматично комерційними клієнтами ГК «Нафтогаз України». ПОН — це тимчасове рішення для уникнення перебоїв із газопостачанням, яке за результатами урядового конкурсу забезпечує ГК «Нафтогаз України». У порівнянні з підключенням клієнтів до ГК «Нафтогаз України» на комерційних умовах, ціна для клієнтів ПОН є вищою, а сервіси компанії є доступними лише частково з огляду на відсутність необхідної інформації про клієнтів постачальника «останньої надії».

Якщо клієнт бажає підключитися до ГК «Нафтогаз України» як до постійного постачальника, щоб отримувати стабільно одну з найкращих цін на газ та скористатися усіма сервісними перевагами, необхідно подати заявку на приєднання. Зробити це можна онлайн — на сайті gas.ua або у веб-версії Приват24, а також офлайн — у відділеннях Ощадбанку, IdeaBank, мережі ПУМБ та в офісах страхової групи «ТАС».

Для приєднання до ГК «Нафтогаз України» клієнту необхідно заповнити коротку форму та надати мінімальний перелік документів — паспорт (лише за умови подачі заявки у відділеннях банку), ІПН, документ про право власності на житло та згоду співвласника, якщо право власності оформлене на кількох співвласників житла (шаблон заяви — на сайті gas.ua у розділі «Стати нашим клієнтом»), а також надати свій EIC-код (16-значний пер-сональний газовий номер об’єкта). ГК «Нафтогаз України» обслуговує вже понад 13% споживачів в Україні, що дорівнює понад 1,2 мільйона домогосподарств.

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» — як ціновий лідер — постачає газ понад 1,2 мільйона українцям за однією з найвигідніших цін — 7,96 грн за куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки) у рамках річного тарифного плану «Фіксований». Ця ціна для комерційних клієнтів не збільшуватиметься протягом року — з 1 травня 2021 року до 30 квітня 2022 року. Такі ціни компанія може собі дозволити завдяки річним контрактам на оптову закупівлю ресурсу, а також мінімальну власну націнку на газ.

У свою чергу, ми закликаємо побутових клієнтів не зволікати з подачею заявки на приєднання до постачальника, а, орієнтуючись на піврічний досвід роботи відкритого ринку газу, цінові пропозиції та рівень сервісного обслуговування, обрати свого ринкового постачальника вже зараз.

Консультацію щодо зміни постачальника можна також отримати в інформаційному центрі ГК «Нафтогаз України»:

+38 066 300 28 88, +38 098 300 28 88, +38 093 300 28 88.

Автор: -

Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні моніторинги:
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса
00:00 18.04.2024 / Вечерняя Одесса


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.011