ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Глава Одесской ОГА принял участие в подписании Меморандума о сотрудничестве между Госэкоинспекцией Украины и ОГЭУ
16:23 / 08.07.2021
Экология

ОДЕССА, 08 ИЮЛЯ 2021 ГОДА, КОНТЕКСТ-ПРИЧЕРНОМОРЬЕ — Председатель Одесской областной государственной администрации Сергей Гриневецкий принял участие в подписании Меморандума о сотрудничестве между Государственной экологической инспекции Украины и Одесским государственным экологическим университетом.

Об этом ИА «Контекст-Причерноморье» сообщили в пресс-службе Одесской ОГА.

В сообщении облгосадминистрации сказано:

Сьогодні в рамках засідання Ради ректорів, був підписаний новий меморандум про співробітництво між Державною екологічною інспекцією України та Одеським Державним екологічним університетом, метою якого є підтвердження подовження співпраці у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів, збереження біорізноманіття, а також підготовки екологічних інспекторів.

Підписали Меморандум Голова Державної екологічної інспекції України Андрій Мальований і ректор Одеського державного екологічного університету Сергій Степаненко.

«В рамках підписаного Меморандуму вже досягнута домовленість про проведення на базі університету курсів підвищення кваліфікації фахівців територіальних громад, екологічних інспекторів з метою забезпечення дотримання вимог екологічного законодавства, покращення стану навколишнього природного середовища у кожній громаді» – зазначив Сергій Степаненко.

«Цей меморандум, є хорошим інструментом для того, щоб актуалізувати проблеми захисту навколишнього середовища, –переконаний голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький, коментуючи підписання. – Необхідна синергія зусиль науки, громадянського суспільства і органів влади на всіх рівнях, щоб отримувати ефективні політичні рішення для вирішення проблем, і сьогоднішня подія та ідеї є хорошим дороговказом, як рухатися і що робити».

До того ж, додав голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький. Одеський державний екологічний університет є базовим закладом вищої освіти України для підготовки фахівців для екологічної сфери, протягом останніх 25 років, і на разі коли весь світ приходить до розуміння важливості захисту довкілля та необхідності вирішення екологічних проблем, питання наявності кваліфікованих кадрів дуже актуальне.

«Нестача питної води, забруднення повітря та відходи – ці проблеми є найбільш нагальними для жителів нашої Одеської області. Погіршення стану довкілля не можна побачити чи відразу відчути. Але, забруднення повітря, води, просідання ґрунту мають наслідки, які впливають на якість не лише нашого життя, а й тих, хто буде жити після нас. А зі зміною клімату – це проявляється все більш частіше» – сказав голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
00:28 29.03.2024
19:10 28.03.2024
19:07 28.03.2024
18:40 28.03.2024
17:16 28.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.883