ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Випуск молодих лейтенантів відбувся в Інституті Військово-Морських Сил
15:11 / 06.07.2024
Випуск молодих лейтенантів відбувся в Інституті Військово-Морських Сил

ОДЕСА, 06 ЛИПНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – В Інституті Військово-Морських Сил Національного університету «Одеська морська академія» відбувся урочистий випуск лейтенантів, які поповнили офіцерський корпус національного флоту і були виховані за найкращими європейськими традиціями, отримавши освіту світового рівня.

Про це ІА «Контекст-Причорномор’я» повідомили в службі по зв'язках з громадськістю Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

В повідомленні українського флоту сказано:

Урочистий випуск лейтенантів відбувся в Інституті Військово-Морських Сил Національного університету «Одеська морська академія».

Офіцерський корпус національного флоту поповнився новими професіоналами – штурманами, артилеристами, торпедистами, мінерами, радистами, водолазами, ракетниками, фахівцями морально-психологічного забезпечення – які були виховані в стінах Інституту за найкращими європейськими традиціями.

З важливою подією у їх військовій кар'єрі випускників привітали представники Командування ВМС на чолі з командувачем ВМС ЗС України віце-адміралом Олексієм Неїжпапапою, начальник регіонального управління Морської охорони адміністрації ДПС України контр-адмірал Олег Костур, аташе з питань оборони при посольстві Італійської Республіки полковник Емануеле Канале Парола.

Звертаючись до молодих офіцерів, командувач Військово-Морських Сил Збройних Сил України наголосив, що вони отримали найкращу освіту світового рівня, в основу якої закладено сучасний бойовий досвід Збройних Сил України та провідних флотів і армій світу.

- Панове офіцери! Ви вибрали для себе складний шлях — шлях захисника України, шлях офіцера. Відсьогодні ви нестиме відповідальність не тільки за себе, а й за людей, за техніку, за виконання завдань. І за Перемогу, — зазначив віце-адмірал Олексій Неїжпапа. — Дехто з вас нестиме службу на кораблях, переданих нашими партнерами, або на наших нових корветах, перший з яких вже зараз знаходиться в морі на ходових випробуваннях. Можливо, ви продовжите службу, працюючи з вітчизняним комплексом «Нептун», який успішно знищує ворога, вперше в історії потопив ракетний крейсер. Але найважливіше для вас, де б ви не продовжували служити — зберегти життя підлеглих і своє, зробити для цього все можливе і неможливе. Пам’ятайте про це!

Після церемонії вручення погон, дипломів та морських кортиків випускники склали Клятву офіцера та попрощалися з Бойовим прапором Інституту Військово-Морських Сил.

На завершення церемонії найкращі випускники отримали цінні подарунки від командувача Військово-Морських Сил та начальника Інституту, а лейтенант, який пройшов підготовку у Військово-морській академії Італійської Республіки (Ліворно), — італійський морський кортик з рук військового аташе цієї країни.

Управління комунікацій Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України


Пошук:
розширений

Автор
Безоплатна освіта для партнерок українських військовослужбовців та ветеранів: Projector Foundation оголошує другий набір
Projector Foundation< оголошує набір на безоплатне онлайн-навчання у сфері креативних та IT індустрій. Це продовження проєкту, спрямованого на здобуття професійних навичок та підтримку кар’єрних можливостей жінок-партнерок українських військовослужбовців та ветеранів.

Підбиття підсумків конкурсу читацьких відгуків «Книголюб-2024» ЧИТАЙ! ПИШИ! ПЕРЕМАГАЙ!
Вже традиційно, 30 вересня о 15.00, в рамках організаційних заходів під час святкування Всеукраїнського дня бібліотек, в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться урочисте підведення підсумків конкурсу читацьких відгуків «Книголюб-2024.

Останні новини:
16:22 05.10.2024
13:03 05.10.2024
12:50 05.10.2024
12:44 05.10.2024
12:32 05.10.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.107