ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




В Міському саду Одеси відбувся різдвяний Благодійний дипломатичний ярмарок
13:30 / 12.12.2021
Международные отношения

ОДЕСА, 12 ГРУДНЯ 2021 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький взяв участь в Х Благодійному дипломатичному різдвяному ярмарку.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеської ОДА.

В повідомленнях облдержадміністрації сказано:

Сьогодні, у Міському саду відбувся Х Благодійний дипломатичний різдвяний ярмарок. За результатами Дипломатичного різдвяного ярмарку цього року буде придбано обладнання для КНП «Дитяча міська клінічна лікарня №3» Одеської міської ради.

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький оглянув стенди іноземних представництв на яких відвідувачам було запропоновано страви національних кухонь, сувеніри, промислові та продовольчі товари, новорічні прикраси. Купуючи продукцію, представлену в рамках ярмарку, кожен гість мав змогу внести свій внесок у цю спільну добру справу.

«Благодійні Різдвяні ярмарки проходять в багатьох містах, але саме в Одесі, де проживають 133 національності і де працюють майже 30 представництв дипломатичних місій цей захід став вже доброю традицією і особливим передвісником Новорічних свят на Одещині. Одесити поважають культуру інших країн, і якнайкраще рекламують свою. Бо наша прекрасна Одещина – це край працьовитих людей, дружби та толерантності» – сказав голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

За роки проведення цього заходу, з 2011 року, для міських та обласних лікарень було придбано обладнання на суму близько 2 мільйонів гривень. Кошти, отримані під час ярмарку, спрямовуються на придбання медичного та іншого обладнання для соціальних закладів міста.

***

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький, взяв участь в Х Благодійному дипломатичному різдвяному ярмарку, який відбувся сьогодні у Міському саду.

Традиційно взяли участь у ньому представники дипломатичних представництв, акредитованих в Україні та Одесі. Благодійний дипломатичний різдвяний ярмарок проходить в Одесі з 2011 року. Щорічно представники дипломатичних місій іноземних держав, акредитованих в Одесі, національних культурних центрів, громад, діаспор та інших організацій беруть активну участь у підготовці та проведенні Дипломатичного різдвяного ярмарку.

За роки проведення цього заходу для міських та обласних лікарень було придбано обладнання на суму близько 2 мільйонів гривень. Кошти, отримані під час ярмарку, спрямовуються на придбання медичного та іншого обладнання для соціальних закладів міста.

«Саме благодійність стала основою дипломатичного ярмарку, який став одним із символів нашого міста. Бо одеситів завжди вважали найкращими і найбільшими патріотами свого міста, а дипломати долучились до цієї почесної справи. В нашому регіоні працює майже 30 дипломатичних місій і це говорить про важливість нашого регіону, і про його статус! Мені приємно відзначити, що спільно з дипломатичними представництвами ми реалізуємо чимало важливих проєктів: це – залучення інвестицій, культурні та просвітницькі програми, проєкти у правоохоронній сфері, які створюють нову якість життя» – сказав голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький.

За результатами Дипломатичного різдвяного ярмарку цього року буде придбано обладнання для КНП «Дитяча міська клінічна лікарня №3» Одеської міської ради.


Пошук:
розширений

Сергій Токарєв
Сергій Токарєв розказав про заходи, що покращать стан українського IT-сектору
Втрати контрактів та складнощі із залученням іноземних інвестицій — це ті виклики, з якими сьогодні найчастіше стикаються українські IT-компанії. На цьому наголошує Сергій Токарєв — IT-інвестор та бізнесмен, співзасновник інвестиційної групи Roosh. На його думку, становище вітчизняного сектору може покращити активний міжнародний іміджбілдинг.

SHABO провело серію дегустацій Великих вин України
Одне з провідних українських виноробних підприємств SHABO провело серію дегустацій, присвячену 20-річчю компанії.

Останні новини:
09:32 29.03.2024
09:30 29.03.2024
09:28 29.03.2024
09:18 29.03.2024
09:09 29.03.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 1.011