ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
 
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Британія підтримує збереження архітектурної спадщини Одеси
19:02 / 21.07.2022

ОДЕСА, 21 ЛИПНЯ 2022 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Одесу відвідала британська делегація на чолі з головою Комітету з оборони Великобританії паном Тобіасом Елвудом.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в департаменті інформації Одеської міськради (телеграм-канал).

В повідомленнях міськради сказано:

Мер Одеси Геннадій Труханов зустрівся з головою Комітету з оборони Великобританії паном Тобіасом Елвудом та політичним радником Уряду Її Величності паном Пітером Уайлдінгом.

В ході зустрічі сторони обговорили нагальні питання, зокрема розблокування портів, експорт зернових та інші питання.

Міський голова зазначив, що з перших днів воєнної агресії росіі на території України, Британія надавала українцям всебічну підтримку та допомогу, і є основним союзником України у протидії окупантам.

«Позиція Британії щодо ситуації в Україні залишиться незмінною, як і допомога вашій країні. Мені хотілося б, щоб інші держави-члени НАТО підтримували нас у цьому питанні», — сказав пан Елвуд.

***

Голова Комітету з питань оборони Палати громад Парламенту Великої Британії пан Тобіас Еллвуд та політичний радник Уряду Їі Величності пан Пітер Уайдлінг у рамках візиту до Одеси відвідали історичний центр міста.

Гості високо оцінили архітектурну спадщину Одеси, у створенні якої брали участь відомі європейські архітектори. Як зазначив мер Одеси Геннадій Труханов, наразі міська влада вживає всіх необхідних заходів, щоб захистити архітектурну спадщину Одеси від ракетних атак агресора.

«Сьогодні Збройні Сили України боронять країну та місто від окупантів на фронті. В цей самий час ми робимо усе, щоб зберегти одеську самобутність та культуру для майбутніх поколінь. Зокрема, активно працюємо над включенням нашого історичного центру до основного Списку об’єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Ми щиро дякуємо Великій Британії за підтримку, зокрема в питанні збереження архітектурної спадщини нашого міста», — зауважив Геннадій Труханов.


Пошук:
розширений

Автор
Лелеки повернулися на укріплені енергетиками ДТЕК Одеські електромережі гнізда
На укріплені ДТЕК Одеські електромережі гнізда повернулися лелеки. Наразі птахи заселили 100% своїх домівок, а це − 257 платформ. На початку 2024 року енергетики встановили 4 платформи, до кінця року планують змонтувати ще 16. Попри війну енергетики продовжують дбати про захист біорізноманіття та довкілля. Роботи проводять під егідою проєкту #Лелеченьки, спрямованого на захист та збереження популяції білого лелеки. Він відповідає принципам ESG та Цілі Сталого розвитку Глобального Договору ООН №15 – «Збереження екосистем землі».

«Все, що ми пам'ятаємо, – неправда»
Презентація 8-го видання проєкту «Стара Одеса у фотографіях» зібрала повний зал в Одеській національній науковій бібліотеці

Останні новини:
14:36 19.04.2024
14:17 19.04.2024
13:08 19.04.2024
12:03 19.04.2024
11:28 19.04.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.909