ІА «Контекст-Причорномор'я»
логін:
пароль:
Останнє відео
Прес-конференція «Нові терміни проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році»
Инфографика
Курси валют. Долар США. Покупка:




Керівники Одеси та області зустрілися з новопризначеним послом Індії в Україні
09:46 / 06.09.2024

ОДЕСА, 06 ВЕРЕСНЯ 2024 РОКУ, КОНТЕКСТ-ПРИЧОРНОМОР’Я – Голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер та Одеський міський голова Геннадій Труханов зустрілися з новопризначеним Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Індія в Україні паном Раві Шанкаром.

Про це ІА «Контекст-Причорномор'я» повідомили в прес-службі Одеської ОДА та в департаменті інформації Одеської міськради.

У повідомленні голови облвійськадміністрації сказано:

Допомога у відновленні зрошувальних систем на півдні, ремонт обласної дитячої клінічної лікарні, робота українського зернового коридору, інвестиції в наш регіон, культурні проєкти, активізація міжнародного співробітництва з Індією — це та не тільки обговорили напередодні з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Індія в Україні паном Раві Шанкаром.

Індія зацікавлена допомагати Одещині, адже регіон історично має взаємозвʼязки у різних галузях з індійськими партнерами — зазначив під час зустрічі пан Раві Шанкар.

Поінформували пана Надзвичайного і Повноважного Посла щодо будівництва та ремонту зрошувальних систем на півдні Одеської області. Розраховуємо на підтримку в цьому питанні, адже Індія є однією з тих країн, куди Україна постачає зерно та олію.

Дякуємо за візит та особливу увагу до нашого регіону🇺🇦🤝🏻🇮🇳

***

А в повідомленні Одеської міськради говориться:

Пан Посол зазначив, що робочий візит до Одеси став його першим виїздом за межі Києва.

«Вибір був очевидним — портова Одеса має глобальне значення у питанні харчової безпеки. Зокрема, Україна — найбільший експортер соняшникової олії до Індії, — зазначив пан Раві Шанкар.

Під час зустрічі сторони обговирили поточну ситуацію в Одесі. Посол Індії висловив свою підтримку одеситам і засудив дії рф щодо знищення портової та енергетичної інфраструктур міста.

Також сторони обговорили питання розвитку нашого міста та покращення міжнародних відносин між Одесою та індійськім містом-побратимом Колкатою.

«Сподіваюсь на Ваше сприяння в останньому питанні. Впевнений, Індія є й залишиться надійним партнером України», — сказав мер Одеси Геннадій Труханов.


Пошук:
розширений

Роман Сирінський
ЛЕНІНСЬКА МОДЕЛЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ ЯК ОДНА З ТЕОРЕТИЧНИХ ОСНОВ РОСІЙСЬКИХ ШОВІНІЗМУ ТА ІМПЕРІАЛІЗМУ РАДЯНСЬКИХ ТА ПОСТРАДЯНСЬКИХ ЧАСІВ
Стаття присвячена аналізу ленінської національної політики та розвінчанню як радянського міфу про її кардинальну відмінність від практик, які мали місце в національній політиці СРСР постленінського періоду, так і міфологем сучасної російської пропаганди, яка вслід за своїм диктатором часто твердить про «створення» України Леніним та більшовиками.

Презентація книжкової виставки-інсталяції «Мова – духовний скарб народу»: до Дня української писемності та мови
До Дня української писемності та мови в Одеській національній науковій бібліотеці стартував традиційний Тиждень мови: з 21 по 27 жовтня 2024 р відбудеться низка заходів, спрямованих на розкриття чарівного світу рідного слова.

Останні новини:
10:47 28.10.2024
10:31 28.10.2024
10:02 28.10.2024
09:32 28.10.2024
09:28 28.10.2024


© 2005—2024 Інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
Свідоцтво Держкомітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення України №119 від 7.12.2004 р.
Використання будь-яких матеріалів сайту можливе лише з посиланням на інформаційне агентство «Контекст-Причорномор'я»
© 2005—2024 S&A design team / 0.942